![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2016
|
Sayın Turhan Bey çalışmalarınız için sizi kutlarım ben de bu yıl bu işe başlayan biri olarak ufak tefek aksaklıklar olsa da şimdilik iyi gidiyor. Bu sene çıraklık dönemimiz bakalım ilerki yıllarda neler olacak kısmet olursa tabiii bu yıl sorun olur da bırakmaz isek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2013
|
Merhaba Sayın Mustafa Tepe; Öncelikle beğeniniz için teşekkür ederim.Aksaklıklar ,talihsizlikler ve hatalar hepimizde olmuştur . Ve de olmaktadır.Asıl mesele bütün olumsuzluklarla bıkmadan usanmadan mücadele verebilmektir. İnşallah sonraki yıllarda çok daha iyi işler çıkarmanız dileği ile ;İyi çalışmalar, bereketli hasatlar temenni ederim. Saygılarımla Turhan Engin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili topraksız tarım severler, Bu sezon seramda geçmiş yıllarda kullanmış olduğum adını beşibiryerde verdiğim agregatıma iki malzeme daha ekleyerek ( vermikülit ve solucan gübresi ) yedisibiryerde bir agregat hazırladım. Kullandığım bitki besinini değiştirmeden fidelerimi ektim. Bitkilerimin gelişimine ait fotoğrafları zaman zaman sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Hepinize bereketli hasatlar diler, saygılar sunarım... Turhan ENGİN Domateslere ait fotoğraflarla başlayalım... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Biberlere ait fotoğraflar, |
|