![]() |
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.
Bu internet ile konuşmayı çok seviyorum . ![]() Niye biliyor musunuz? Ömrümce ne çektimse daha önce koşulanların unutulmasından çektim . İnternetten önce not defteri tutardım . Bazen bir konuyu konuştuğumuz arkadaşlarımıza çıkarıp not defterinden bakalım ne demişiz diye uygulama yapardım . Şimdi internette konuşulanları geriye dönüp ne denilmiş diye bakmak mümkün . Sayın kızıltan , Son yazınızı okuyup , sonra dönüp kapatılan kahvede benim yazdığım bazı yazıları okuyunca bu dediğim daha iyi anlaşılıyor. Mesela , Besin eriyiği diyince bak şimdi oldu , demişsiniz ya , ''ya bu konuyu daha öncede söylemiştim . Yoksa bana mı öyle geliyor ?(iç ses) ''Diye düşündüm Ve geri dönüp okuyunca gördüm . Ne mi gördüm ? Bakın , kapalı kahve yazıları ; 301-302-314-315-317-318 nolu meajlarda bu konu anlatılmış. Ve bunun mühendis arkadaşlarca yapılabileceğini anlatmışım . Ve sonunda içine besin eriyiği konmasından bahs etmişim . Ve sonrasını boş verin . Sonuda tulumları giyerim demişim . ![]() Ve galiba mühendis kafalardan bir şey çıkmazsa mecburen tulumları giyeceğiz. ![]() Benim bir arkadaşım vardı . Bir ara inşaat işi için ortak olmayı teklif ediyor ben de olmazlanıyordum Niye diye sorduğunda , yahu inşaatta önce demir çimento parası tedarik edilir ve onlar alınır. Sen daha başlarken kiremit ve fayans alıyorsun demiştim . Temel olmazsa fayans ve kiremit bir işe yaramaz. Demiştim . Allah rahmet eylesin canım arkadaşıma . Tabii her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı vardır . Ve tabii ortak olmadık. Ama rakı masalarında çok eğlenceli zamanlarımız oldu . |
|
|
|
| Etiketler |
| topraksız tarım |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|