![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
hayırlı olsun.topraksız tarım uygulamaları bana çok ilgi çekici geliyor.sizinkini de takip edeceğim, bakalım neler göreceğiz? bir sorum olacak topraksız tarım için aldığınız malzemeler PVC'den imal edilmiş ürünler mi? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı:
Resimlerde şimdilik bildiğimiz pimaş boruyu görüyoruz. Ama ilerleyen zamanda , bu konuda Saygın plastiğin topraksız tarım uygulaması için ürettiği saykapları göreceğiz. Ustalar bu konuyu zannederim araştırmışlardır, ve bir mahsuru olsa onlar kullanmazlardı . Diye düşündüm . Ve sistemi saykaplar üzerine kuracağım . Yine de bu konudaki düşüncelerinizden yararlanmak isterim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Alıntı:
İsmail Bey; Evet benim sorma nedenim sağlık açısından.Pvc en zararlı plastik,kesinlikle yiyecek maddelerinden uzak tutunuz deniliyor.Acaba bunu PP'den üretemezler mi merak ediyorum.Artık PP'den mamul çiçek saksılarını kolayca bulabiliyorum.Keşke üreticiler PP'den mamul ürünler yapsalarda biz de rahatça kullansak. Keser,çekiç kullanmamış biri olduğunuzu söylemekle birlikte çok büyük işler başarmışsınız.Nazar değmesin. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı: