View Single Post
Eski 13-07-2013, 12:07   #24
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Sayın İsmail Abi merhaba.

Saykaplara koyacağınız ortamı ve dikeceğiniz bitkiyi merak ediyordum. Perlitte çilek olduğunu öğrendim. Çeşite karar verebildiniz mi?

Biz çilek dikimine eylül gibi başlamayı düşünüyoruz. Çeşit olarak Albion ağırlıklı dikmiştik ama bu kez başka çeşitler denemeyi düşünüyoruz. Ayrıca gübrelemede solucan gübresini deneyeceğiz. Eğer siz de bu mucize gübreyi denemek isterseniz ücretsiz gönderebilirim.

Solucan gübresiyle ilgili özellikle yabancı kaynaklardan çok olumlu yazılar okudum ve bu gübreyi üretmeye karar verdim. Denemeyi isteyen dostlara da üretimimiz belli oranlarda olduğunda ücretsiz gönderme düşüncesindeyim.

Muasır medeniyetler seviyesine ancak üretimle ulaşacağımızı düşünen ben İnşallah haksız eleştirilere muhatap olmam. TUİK verilerine göre Türkiye 2007 yılından 2012 Ekim ayına kadar, 7 milyar 95 milyon dolarlık gübre ithal etmiş. Konuyu dağıtmamak için buradan fazla paylaşımda bulunmak uygun olmaz düşüncesindeyim.

Solucan gübresi ile ilgili paylaşımlarımız http://www.agaclar.net/forum/temel-k...lama/32156.htm linkinden devam edecektir.

Sayın abicim. çalışmalarınızda kolaylıklar dilerken seranızın yanına 1-2 kovan da arı bulundurmanızı tavsiye ederim. Hem çiçeklerde dölleme yaparlar hem de size mucize bal-polen takdim ederler. Arı konusunda bilgi-döküman gönderebilirim

Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön