![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2014
|
fiyat olarak en uygun site bu arkadaslar https://www.growkent.com/Hidroponik-...l#labels=280-2 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2015
|
Growkent kadar pahacı bir site daha yoktur herhalde. Hazır toprak tekzende 20 lt si 8,50 tl, bunlarda ise 10 lt si 10 tl. Bir tek bile alınacak ürün göremiyorum. Hepsi ateş pahası. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Hazır toprak olarak torf satılıyor. Biz torf içine solucan gübresi de katarak 30 litreyi 5 tl. olarak satışa sunduk. Hazır Toprak Karışımları : Kategori : Madrasol Buradan inceleyebilirsiniz. Bu tür paylaşımlarda bulunmayı şahsen etik bulmuyorum aslında. Ama dostlarımızın daha uygun şartlarda ürünler edinebilmesi için de kendimizi tutamıyoruz bazen. Anlatmak istediğimi burada da yazmışım zaten. http://www.agaclar.net/forum/1317623-post17.htm Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2015
|
Sayın Vetman996, madrasol sitenizden son 2 hafta içinde alışveriş yaptım zaten. Çeşitli gübreler satın aldım sizden. Imdadıma yetişen siz oldunuz teşekkür ederim. Fiyatlarınız gayet uygun. Gübreleri yaşadığım şehirde aradım ama açık satılması yasak, 25 kg çuvallar halinde veriyoruz gibi ticari oyun yapmak istediler, bende bu oyunu yemedim zaten ve almadım da. Yalnız bir şey dikkatimi çekti; çok fazla sebzenin hazır besini yok mu ben mi göremedim acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-02-2013
|
Teşekkürler. Bu gün kargo geldi. Herkese başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-08-2015
|
fakat tekzen'de gördüğünüz "saksı toprağı" ile burdaki biobizz topraklar kesinlikle bir değil. fiyat farkı o yüzden. bitkiyi biobizz'e ekin, 1 ay hiç dokunmasanız bile olur, her şey var içinde toprağın zaten. arada sulayın yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|