![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2014
|
başarılar
Çalışmalarınız çok güzel takipteyiz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Sayın adige_03 merhaba. Geç de olsa teşekkür etmek istedim. Umarım size ve dostlarımıza faydalı olabiliriz. Selamlar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-10-2014
|
topraksız tarım
tüm üyelere ve üretime gönül veren herkese selamlar... ben de sizler gibi çilek takıntısı olanlardanım... benim sistemim biraz farklı ve maliyetli belki duydunuz belki gördünüz fakat rahat ve kolay bir sistem yorumlarınızı bekliyorum bir adet dikey tarım aparatında 240 delik var bu da demek oluyor ki 240 adet çilek fidesi* 10 aparat 2400 çilek fidesi harcanan alan 60 metre kare civarında damlama sulaması içinde kuruludur üstte yağmurlama sulama için fıskiyeler mevcuttur benim de seramda ısıtma sistemim yok fakat çilek -10 dereceye kadar özel bir önlem almadan da yetiştirilebilir ama az ama çok. kurduğum sistem istanbul sarıyer de ve bu soğukları inşallah görmeyiz diye ümid ediyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2013
|
Sn Alicakir16 Sisteminiz hayirli olsun, mumkunse fotograflarini yukleseniz. Hidroponik sistem, damla sulama, yagmurlama , hepsi olunca sasirdim. Saglicakla kaliniz |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım sistem köymak dikey tarım veya onun gibi bir ürün. Çilek konusundan gidersek kışın güneş ışıkları az olduğu için zaten ışıklanma sorunumuz var. Birde bu ürünü kullanırken güneş almayan kısım illa ki kalacak. Güneş almayan bölge ile alan bölge arasındaki fark çok büyük olacaktır. Sistemi iyi veya ktü yönleri ile tartışabiliriz. Ama ticari boyutta bakılırsa tam verim alınamaz. Ki üreticilerin resimlerini incelerseniz dikey olarak belirli kısımlarda üründe dengeli büyüme sorunu var. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Dikey tarım aparatı ile ilgili çalışmalarınız nasıl gidiyor. Buradan paylaşımda bulunabilirsiniz. Bahsettiğiniz aparat buradaki aparat mı acaba: Dikey Topraksız Tarım Bu soğuklardaki durumunu da merak ettim doğrusu. Selamlar.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-12-2014
|
yanlış oldu Düzenleyen adnanpercin : 27-02-2015 saat 12:14 Neden: yanlış yere yazdım |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-12-2014
|
Alıntı:
|