![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Başınızı çok ağrıttığımızın farkındayım, sabrınız için teşekkürler. Sizden çok şey öğrendik, bilginiz için teşekkürler. Evinize geldik,rahatsız ettik, ilginiz için teşekkürler. Acemice çok sorular sorduk, hoşgörünüz için teşekkürler. Herşeyi olduğu gibi anlattınız, paylaşımınız için teşekkürler. Ayrıca sera bekçisi için çok çok teşekkürler... Konuştuklarımızı göz ardı etmeyeceğimizden emin olabilirsiniz. çünkü bu iş için yoğun çalışma araştırma safhasındaydık, büyük emek verdik. deneme seramızı yeni dünyaya gelmiş bir bebek titizliğinde dizayn etme telaşındayız. sulama ve drenaj için planlarımız hazır. sehbalar yapılıyor sonra sulama ve drenajı kuracağız. inşallah emekleriniz-emeklerimiz boşa gitmez; başarılı oluruz. Her şey için tekrar teşekkür eder saygılar sunarım. selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2007
|
Alıntı:
Otomatik kontrole büyük ihtiyacı olan topraksız tarıma katkıda bulunabilmek adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah havalandırma ve nemlendirme konusundada becere bildiğimiz kadar aklımızın yettiği kadar birşeyler yapacağız. Bu konuda manevi desteğini esirgemeyen motivasyonumu güçlendiren arkadaşlarımada çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim kolaygelsin. Düzenleyen Kudret Tezel : 20-12-2012 saat 10:19 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Çalışmalarınızın hangi düzeyde olduğunu merak ediyorum ve bu konudaki uzmanlığınızın ve titizliğinizin meyvesi olarak güzel bir ürün ortaya çıkacağını biliyorum. bu vesile ile yapacağınız otomasyonu uygulamada seramızın 2. sırada olduğunu hatırlatır, çalışmalarınızda başarılar dilerim. selamlar... saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
|
Sayın koyu yeşil merhaba, Üstadlardan edindiğim bilgilere göre çok fide dikmek çok verim alacağınız anlamına gelmiyor. diktiğiniz bitkiye en ideal ısı,ışık, Ec,Ph ve ortamı verebiliyormusunuz. bunun önemli olduğunu söylüyorlar. Ayrıca bahsettiğiniz dikey sosis kültürünü hem de düşündüğünüz şekilde dönenini dünyada uygulayanlar yetiştiriciler var. iyi sonuç alabiliyorlarmı bunu sormak araştırmak gerekiyor. ben de akinselcuk hocamızın dikey uygulamasını okurken sizin düşündüğünüz şekilde dönen sistem yapılabilimi acaba diye düşünmüştüm. ama kendileri yatay sistemi önerdiler. aşağıdaki resimlerin yatay olanları antalyada yapılan bir yetiştiricilik. dikey ise çinden. yataydaki çilekler daha güzel gözüküyor. Düzenleyen vetman996 : 21-12-2012 saat 08:18 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-03-2015
|
Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|