![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2012
|
sayın sincom, ben de bu işe dizayn grubunkine heveslenerek başladım, şuanda kiralık 8*40 naylon seralarım var ![]() 10 dönüm yer için 4-5 (sera kurulumu için 3 milyon)milyon lira gerekiyor. 1-2 milyon diğer yatırımlar için cebinde olmalı. 3 milyonun %60ına kredi veriliyor. verilen kredi 4 yılda geri ödemeli. bir yıllık ödemen yaklaşık 1 milyon lira. işler iyi giderse bile zor ödenecek bir miktar, gitmesse tamamını kendin ödeyebilmelisin. sonuç olarak nacizane fikrim, cebinde en az 5 milyon liran olacak, ondan sonra ticari hesaplarını yapıp, işine gelirse, kredine başvuracaksın ve başlıyacaksın. kazançlı yatırımlar temenni ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-09-2012
|
Alıntı:
Hocam zaten dediğim gibi o kadarı bana çok fazla kredinin %100 ünü bile verseler altına girmek çok büyük risk doğrusu...Ama bi yerlerden başlamak istiyorum bu bir tane 8*40 olsun **** daha küçüğü beni yönlendirebilecek büyüklerime veya arkadaşlarıma ihtiyacım var... Toparklımı yapıyosunuz hocam bu arada ve yer olarak nerdesiniz? Teşekürler tekrardan saolun |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|