![]() |
Alıntı:
|
kamil bey o halde ben 1 kavanoz daha bal rica ediyorum. adresim öncesinde sizde mevcuttu dilerseniz yeniden iletirim ücretini bugün hesabınıza yatırıyım lakin kargo ücretini de üzerine ekleyerek yatırsam daha uygun olur. bazen şirkette olmuyorum problem olabiliyor. kargo ücretini de bana söyleyebilirseniz onu da ekleyerek göndereyim.
|
Alıntı:
|
Sayın sinbas, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Bal satışım devam ediyor. Sayfa günceldir.
|
Kamil bey 75 tl sanırım bal. Bende bir kavanoz almak istemiyorum. Onaylarsanız bugün yatırırım fakat kargoyu ayın 20-21 i gibi göndermeniz mümkün olursa çok mutlu olurum. Çünkü o zamana kadar evde olmayacağım.
|
Alıntı:
|
Kamil bey ücreti posta hesabınıza yatırdım. Güle güle harcayın. Ürünlerinizde bol bereketli olsun, çok teşekkürler. Selamlar. Kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Kamil bey, bol bereketli ürünler dilerim. Kolay gelsin.
|
Reklam
BİRAZ HAREKET
Promosyon. Bu bir reklam çalışmasıdır. Talepte bulunan ilk 4 kişiye 220gr bal ve 100 gr polen göndermek istiyorum. Talepte bulunanlar sadece kargo ücreti ödeyecektir. Kargo ücreti 8,50TL. dir. Adresiniz kargo şirketinin ulaşabileceği bir yerde olsun yeter. Talebinizi önce burada belirtiniz, daha sonra özel mesajla adres bilgisini verirsiniz. Gönderilecek paket içinde 220 gr bal ve 100 gr polen olacak. |
Kamil bey beni sıraya alın lütfen
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de talepte bulunsam ancak P.tesi gününe dek evde olmayacagim kargoyu pazartesi'den sonra karsilayabilirim. Sizin için de uygunsa tabi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sıraya gireyim ben de... Adresimi özelden göndereceğim.
|
ben de alabilirim kamil bey . İyi çalışmalar dilerim. adresi mesajla göndereceğim size.
|
2 - ParlakYıldızlar
3 - elifaydın 4 - violet Promosyon listesi tamamlanmıştır. Adreslerinizi (bildirmeyenler) özel mesajla bildiriniz. Dört-beş gün içinde toplu gönderim yapacağım. |
Alıntı:
Nedenini bir bilsem! Neden kapatıldı. |
Kamil bey kargomu teslim aldım. Çok teşekkür ederim. Özenle hazırlanmış bir paket ve muhteşem lezzet. Fotoğraf çektim ama yüklemeyi beceremiyorum bir türlü.Bol hasatlı ve kazançlı bir sene dilerim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kargo şimdi geldi,Teşekkür ederim.Bereketli olsun,hayırlı kazançlar dilerim.Şimdi tadım zamani :)..
|
Kamil Bey benim de kargom bugün geldi. Çok teşekkür ederim. Balı çok begendim. Poleni henüz denemedim. Ilerleyen günlerde sipariş de vereceğim muhtemelen. Elinize Emeğinize sağlık . Iyi günler dilerim .
|
Kamil Bey dün kargomu teslim aldım, kızım hemen tadına baktı nefismiş dedi, dolaptaki diğer polen ile birleştirdik daha da güzel oldu tam bir renk cümbüşüne eriştik. Bal da gerçekten çok güzel, önümüzdeki günlerde sipariş düşünüyorum.
|
Alıntı:
|
kamil bey yeni sezon ballar ne zaman hasat edilir?
|
Alıntı:
|
kamil bey merhaba
ben 2 kavanoz bal istiyorum |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025