![]() |
Kamil bey numuneniz elime ulaştı, doğal olarak hemen rengine ve tadına baktık tabii çokda hoşumuza gitti. Biz Erzurumdan her sene bir arkadaşımıza getirtiyoruz bu senede siparişimizi vermiştik aradaki farkı görmek için sizden rica etmiştim, tekrar teşekkür ederim.
|
Birol bey, afiyet olsun.
|
Sayın muammer74, numune balınızı kargoya verdim.
|
kamil bey,biz bir petek daha istiyoruz.tekrar ne kadar oldugunu hatırlatırsanız yarın hesabınıza eft yapıcaz.çok teşekkürler...
iyi geceler... |
Sayın kamil 35,
Çiçek petek numuneniz varmı acaba? |
Sayın Yolac, çiçek petek balım şu an elimde yok. Çiçek petek balı üretimi için en yakın tarih 2010 Temmuz sonu... Çam-çiçek karışımı süzme bal numunesi isterseniz adresinizi gönderiniz. Saygılarımla...
Sayın Riko, özelinize istediğiniz bilgileri verdim siparişinizi ekliyorum. Petek balım az olduğu için buradan bilgi vermedim. Çok kişi petek isteğinde bulunur ise karşılayamam. |
kamil bey bal numenesini aldım cok teşekkurler
|
Muammer bey, afiyet olsun.
|
Alıntı:
1- nuzel 2- Birol 3-muammer74 4-yolac Promosyonlar elimde kaldı. :) Kavanozdaki bal miktarının, ödeyeceğiniz kargo ücretini karşıladığını belirteyim. :) |
Sayın Yolac, numune balınızı cuma günü (dün) kargoya verdim.
|
Sayın kamil35,
Çok teşekkür ederim bu gün numune balınız elime geçti.Kargo ücretini dahi ödemişsiniz.Gerçekten beni mahcup ettiniz. Her şey gönlünüzce olsun. |
Sayın Yolac, afiyet olsun.
|
Fenni kovanda karakovan üretim.
1 Eklenti(ler)
Son çıtayı boş olarak vermiştim. Temel petek takılmadı yani... Dalak bal, tamamen çam balı... Peteği doldurmasını bekliyorum,
|
Sayın Riko, petekli çam balı paketinizi bu gün kargoya verdim. Saygılarımla...
|
Sıraya koyalım;
1- nuzel 2- Birol 3-muammer74 4-yolac 5-ozgurbilgin promosyonumuz devam etmektedir. Sayın ozgurbilgin, adresiniz bana ulaştı. Numune balı yarın kargoya vereceğim. |
kami bey selamlar
siparislerimi mail adresinize gonderdim tesekkurler ayhan dukel |
Ayhan bey, adres bilginiz bana ulaştı. Ödemeyi de yapmışsınız. Teşekkür ederim. Siparişinizi bugün hazırlayacağım. Yarın kargoya vereceğim. Şimdiden afiyet olsun.
|
Sayın ozgurbilgin, numune balı kargoya verdim.
|
Ayhan bey, petek ve süzme balınızı kargoya verdim.
|
petek bal ulaştığı gibi ,hızla tükenme yolunda:)
kolay gelsin... ailemizden sevgilerle... |
Teşekkürederim Sayın Riko, afiyet olsun.
|
Merhaba, numune balınızdan benim de alma şansım var mı? Daha bu sabah arkadaşımla ballar hakkında konuşmuştuk. Akşamında bu başlığı görmem güzel bir tesadüf oldu :)
|
Sayın ninina84, promosyon devam ediyor. Adresinizi özel mesaj ile bildiriniz. Yarın numune balınızı kargoya vereyim.
agaclar.net'in değerli üyeleri promosyonumuz 20. kişiye kadar devam edecektir. Promosyonla ilgili bilgiler daha önceki yazılarımda mevcuttur. Saygılarımla... Sıraya koyalım; 1- nuzel 2- Birol 3-muammer74 4-yolac 5-ozgurbilgin 6-ninina84 |
kamil bey selamlar
kargodan balları teslim aldım ailece cok begendik ellerinize saglık tesekkur ederim a.dukel |
Ayhan bey, teşekkür ederim. Afiyet olsun.
|
Numuneyi aldık. Teşekkür ederiz.
|
Sayın ninina84, bal numunesini bu gün kargoya verdim.
Özgür bey, afiyet olsun. |
Teşekkür ederim.
|
Sonunda vakit bulup balımızı dün kargodan teslim aldık bugün de tadına baktık. Gerçekten çok güzel. Çok teşekkür ederiz.
|
Alıntı:
Sayın florya adres bilginiz bana ulaştı. Numuneyi bugün kargoya verdim. Saygılarımla... |
Sayın florya, siparişinizi kargoya verdim. Saygılarımla...
|
Kamil bey bana propolis lazım ama sizde varmı acaba?
|
Sayın Nuzel, hafta sonu arı kovanlarından sizin için propolis toplayabilirim.
|
Teşekkürler Kamil bey ücret durumunuda bildirirmisiniz?
|
Sayın Nuzel,Propolisin ticaretini yapmıyorum. Bunun için de ücret istemiyorum. Size ne kadar lazım?
Ne kadar toplarım onuda bilmiyorum. Toplayabildiğimi size göndereyim. Orta boy bir portakal büyüklüğünü geçmez.Bu miktar işinizi görecekse hafta sonu ayarlarım. Saygılarımla... |
Tamam Kamil bey 1 kavanoz balla birlilkte gönderirseniz çok sevinirim.Çok teşekkür ederim.
|
Sayın Nuzel, bal ve propolisinizi göndereceğim zaman size bilgi vereceğim.
|
Tamam mümkünse çam balı olsun.Eğer 93 nolu mesajınızdaki petek bal dan hazır olursa ondan isterim.
|
Kamil bey,
Yazılanları okudum. Gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun ürünlerinizden. Ben aynı şehirde oturduğumuz için sizi yerinizde ziyeret etmek ve ürünlerinizden almak isterim. Ayrıca foto da gösterdiğiniz "fenni kovanda karakovan üretim" dediğiniz üründen mevcut mu? ve ücret nedir acaba? |
Sayın buyukçoban ve Sayın nuzel,
(Fenni kovanda karakovan üretim, 93 numaralı mesaj) bu baldan elimde var. Daha doğrusu kovanlarımda var. Bu cumartesi (hava muhalefeti olmazsa) arılardan dalak balları alacağım. Tamamen doğal çambalı... SAyın nuzel bu baldan size ayırıyorum. Sayın buyukçoban, ben Torbalı'da oturuyorum. Beklerim buyrun gelin. Hafta sonları uygun olabilir telefonlaşabiliriz. 542 512 85 01 Merakınız varsa arılığabile götürürüm sizi. Hatta balı kovanlardan seçerek alabilirsiniz :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025