agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Toprak, Gübre, Gıda, Malzeme, Basılı Yayın, Tarla, Bağ, Bahçe, Arazi vb. Satış
(https)




Beğeni Düzeni39Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-08-2013, 19:33   #11
Ağaç Dostu.
 
kamil35's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-09-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,631
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nkutsay Mesajı Göster
Tesekkurler kamil bey neden oda sicakligi dediniz? biz bali hep dolaptan soguk tuketiriz. hatta ilinmasin diye dolaptan en son o cikarilir kahvalti sofrasina. sekerlenecek mi dolapta durursa?
Sayın nkutsay, size gönderdiğim çiçek balı vakti zamanı gelince kıristalize olacaktır. Soğuk hava kıristalize olmayı hızlandırır. Bu nedenle oda sıcaklığı dedim. Geçen yıl aynı yöreden elde ettiğim bal Ocak ayına kadar akışkanlığını korudu. Ocak ayından itibaren kıristalize oldu. Size gönderdiğim balda da Aralık ayına kadar sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Oda sıcaklığında... Buzdolabında garanti veremem Balı koyu kıvam yemeyi seviyorsanız; sofraya koyacağınız miktarı dolaba koyabilirsiniz.

nkutsay beğendi.
kamil35 Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Kapalı
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025