![]() |
Sayin SPakize,
Bu aralar ekim yaparsaniz Mayis sonu - Haziran basi gibi fideleriniz hazir olur. Tohumlari elden alabileceginiz adresi ozel mesajla size iletecegim. Ilginize cok tesekkurler. |
Merhaba
talep ettiğim tohumlar aşağıdaki gibidir. stok ve fiyat bilgisi vermenizi rica ederim. bu tohumları istanbul çatalcada küçük bir bahçem var, oraya ekmeyi düşünüyorum. önce saksıya ekip filizlendikten sonra mı bahçeye alacağım, yoksa doğrudan bahçeye mi ekmeliyim. bir de mevsim ekim yapmak için uygun mu. bahçe konularında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. bir de yazdığım tohumlar iklimsel olarak uygun mu, tavsiye edeceğiniz farklı tohumlar varsa değerlendirebilirim. iyi çalışmalar dilerim. GREAT WHITE (İri Beyaz Domates) (Sırık) Ürün Kodu: DOM-BEY-01 Brown Berry (Siyah Çeri, Erkenci) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-02) Gold Nugget (Sarı Çeri, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-04 Red Pear (Kırmızı Ampül Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-08) Tiny Tim (Minik Kırmızı Çeri Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-12) Tumbler (Kırmızı Çeri Domatesi) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-13 White Cherry (Beyaz Çeri Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-15) Wonder Light (Sarı Çeri Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-16) Yellow Pear (Sarı Ampül Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-17) Flame (Hillbilly) (İri Sarı/Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇIZ-01) Old German (İri Sarı/Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇIZ-04) Striped Cavern (İri Sarı/Kırmızı Oluklu) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇIZ-06) Tigerella (Kırmızı Çizgili, Erkenci) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇIZ-08) Principe Borghese (Kırmızı İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-15 Black Prince (Siyah Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-02) Purple Calabash (Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-06) Tlacalula Pink (Akordiyon Şeklinde, Sırık) Ürün Kodu: DOM-PEM-04 Giant Belgium Pink (Dev Pembe) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-PEM-02) Tlacalula Pink (Akordiyon Şeklinde, Sırık) Ürün Kodu: DOM-PEM-04 Brandy WineYellow (İri Sarı) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-SAR-02 Taxi (İri Sarı Domates, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-SAR-07) Emerald Evergreen (Yeşil) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-YEŞ-01) Green Zebra (İri Yeşil Domates) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-YEŞ-02) Tomatillo Purple (Mor Tomatillo) (Sırık) (ÜRÜN KODU: TOM-MOR-01) Santa Fe Grande (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-01) Red Cayenne Slim (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-03) Pasilla Bajio (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-04) Golden Cal Wonder (Tatlı) (ÜRÜN KODU: BIB-TAT-02) GOLDEN MARCONI (Ürün Kodu: BIB-TAT-06) Tsakoniki (ÜRÜN KODU: PAT-UZU-01) Black Beauty (ÜRÜN KODU: PAT-TOP-02 Sugar Baby (ÜRÜN KODU: KAR-KIR-01) Crimson Sweet (ÜRÜN KODU: KAR-KIR-02) Lemon (Limon Görünümlü Yuvarlak salatalık) (ÜRÜN KODU: SAL-SOF-03) |
Sayin osaka,
Tum urunleri Istanbul'da yetistirebilirsiniz. Domates ve biber tohumlari bulundugumuz cografyada zamandan tasarruf etmek icin ic mekanlarda filizlendirilip, fide olarak 8-9 hafta sonunda topraga alinirlar. Simde baslarsaniz Mayis sonu - Haziran basi gibi bahcenizi yapabilirsiniz. Salatalik, kabak, fasulye, kavun, karpuz tohumlari toprak isininca direk olarak bahceye de ekilebilir. Ama isterseniz bunlari da ic mekanda cimlendirebilirsiniz. Bunlar icin 5-6 hafta yeter. Cimlendirmeye dair bilgileri 1. sayfa / 2. mesajda bulabilirsiniz. Kolay gelsin. |
Merhaba,
Elimizde azalan ve tukenen bazi urunler var. Lutfen siparis verirken 1 sayfa/1. ve 3. mesajlardaki guncel stok bilgilerini kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz. Ayrica cimlendirme ile ilgili bilgileri 1. sayfa/2. mesajda bulabileceginizi tekrar hatirlatmak isterim. Ilginize cok tesekkurler. |
Iyi günler.
Siparislerimi kargolayabildiniz mi acaba? |
Sayin Mumin20,
Siparisleriniz adresinize kargolanmistir. Bilgilerinize... Ilginize cok tesekkurler. |
Teşekkür ederim.
Hayırlı satışlar |
Sayin Mumin20,
Ben tesekkur ederim. Bol hasatlar. |
merhaba
Brown Berry" "Solanum Lycopersicum" DOM-ÇER-02
"Matt's Wild Cherry" "Solanum Lycopersicum" DOM-ÇER-06 "German Johnson" "Solanum Lycopersicum" DOM-ÇIZ-02 "Piriform" "Solanum Lycopersicum" DOM-ÇIZ-05 "Copia" "Solanum Lycopersicum" DOM-ÇIZ-09 "Cuor Di Bue" "Solanum Lycopersicum" DOM-KIR-04 Filius Blue "Capsicum" BIB-ACI-06 Black Beauty "Solanum Melongena"lack Beauty "Solanum Melongena" White Wonder "Cucumis Sativus" SAL-SOF-02 Rouge D'Hiver "Lactuca Sativa" MAR-MOR-01 toplam 10 paket 35 tl oluyor sanırım? |
Sayin hic,
Hesabiniz dogrudur. Ilginize tesekkurler. |
Merhaba,
Fiyat için bilginizi rica ederim. DOM-KIR-19 DOM-KIR-20 DOM-KIR-26 DOM-KIR-16 DOM-KIR-17 DOM-MOR-07 Teşekkürler |
Sayin isubay,
Gerekli bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler... |
Merhaba ,
DOM-ÇER-06 DOM-ÇER-07 DOM-ÇER-11 DOM-KIR-10 DOM-KIR-18 DOM-KIR-22 BIB-TAT-02 Hepsinden 2 paket için fiyat bilgisi rica ederim. Ayrıca Ankara içinde elden almak için adresinizi paylaşmanızı rica ederim. Teşekkürler. |
Sayin borasagir,
Sayın Douglas Fir ,
Tohumlarımı bugün elden aldım. Hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim. |
Sayin borasagir,
Rica ederim. Bol hasatlar. "Domates Tohumu Cimlendirme" basliginda da yazilarinizi gordum. Ben de birseyler paylasmaya calisacagim. Ilginize cok tesekkurler. |
merhaba, fasulye tohumlarınızın ikisinden de 2 şer paket almak istiyorum.
saygılarımla |
Sayin Fatih G.,
Sayin sademekan,
Sayin sademekan,
Bol hasatlar... |
Sayın Douglas Fir,
Balkonda yetiştirmek amacı ile aşağıda belirtmiş olduğum ürün grupları hakkında fiyat teklifi almak istiyorum. Ayrıca, Listemde seçilen ürünler ile ilgili saksı ve maksimum 4 saat direk güneş gören balkonuma uymayacak ürünler var ise bildirmenizi rica ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. DOM-ÇER-04 DOM-ÇER-09 DOM-ÇER-10 DOM-ÇER-14 DOM-ÇIZ-07 DOM-KIR-09 DOM-KIR-23 BIB-TAT-02 BIB-TAT-05 BIB-ACI-01 SAL-SOF-03 SAL-TUR-01 BIB-TAT-08 Saksı kaç litrelik olmalı ? |
Sayin Kaanarda,
Tatil dolayisiyla bu aralarda sitede aktif degildim. Gec cevabim icin kusura bakmayin. Gerekli bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler... |
HAV- SAR-01 5. HAV-TUR-01 2.
ISP-01 5. birer poşet fiyatlarını öğrenebilirimiyim iyi günler Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sayin murat yuksel,
Her birinin poset fiyati 3.5 TL'dir. Ilginize cok tesekkurler. |
2 Eklenti(ler)
hasatımızın küçük bir kaç örnek.
|
Sayin hidemirci,
Hasat fotograflarini paylastiginiz icin tesekkur ederim. Bol hasatlar... Afiyet olsun... |
Merhaba, listelediğim tohumlardan sipariş vermek istiyorum. Fiyat bilgisiyle birlikte onay verdiğinizde sipariş verebilirim. (Red Robin Domates stokta varsa eklemek isterim)
DOM-ÇER-11 DOM-ÇER-13 BIB-TAT-03 BIB-TAT-04 BIB-TAT-07 HAV-TUR-01 KIV-KIR-01 MAR-MOR-01 TURP-MOR-01 TFAS-MOR-01 |
Sayin selimkuntay,
Tatil dolayisiyla bu aralar sitede aktif degildim. Gec cevabim icin kusura bakmayin. Gerekli bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler... |
Merhaba, bir sorum olucaktı tohumlarınız hibrit mi yoksa üründen tohum alıp tekrar ekilenlerden mi?
|
Merhaba Aysgl-Bytk,
Sadece ve sadece geleneksel tohumlar satiyorum. Hepsi ertesi seneye aktarilabilir tohumlar. Ilginize cok tesekkurler. |
Merhaba,
Tohumları elden almak için adres bilgisi verebilir misiniz? |
Alıntı:
|
Ben ilginiz icin tesekkur ederim. Sagolun...
|
Merhabalar sayfa güncel mi satışlar devam ediyormu acaba
|
Merhaba yenibey,
Satislar devam ediyor. Bu aralar eksilen ve biten stoklari tamamliyoruz. Istediginiz tohumlar varsa, stokta olup olmadiklarini tekrar kontrol edip size bilgi verebilirim. Ilginize cok tesekkurler. |
DOM-ÇER 02
DOM-ÇER 04 DOM-ÇER 08 DOM-ÇER 15 DOM-ÇER 17 ---------------- DOM-ÇİZ 08 ---------------- DOM-KIR 10 ---------------- DOM-MOR 02 DOM-MOR 03 DOM-MOR 06 DOM-MOR 07 ---------------- DOM-SAR 02 ---------------- DOM-YEŞ 01 DOM-YEŞ 02 ---------------- TOM-MOR 01 Listem bunlar efendim tutarı ne kadar olacak bilgilendirirseniz sevinirim. |
elimde satılık yesil sultani bamya vardır ihtiyacı olanlar ozelden iletişime gecebilir
|
Sayin yenibey,
Alıntı:
|
Ben ilginize cok tesekkur ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025