![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
|
Merhaba; Mümkünse önümüzdeki sene için ön sipariş vermek istiyorum. Yalnız bu sezon alacağınız taze tohumlardan rezerve etmenizi önemle rica ederim. 1. Brandy Wine Pink (İri Pembe) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-PEM-01) 3. Brandy Wine Red (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-03) 1. Black Krim (Siyah Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-01) 3. Cherokee Purple (İri Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-03) 15. Principe Borghese (Kırmızı İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-15) 1. Azoychka (Sarı İri Domates) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-SAR-01) 20. San Marzano Nano (Salçalık İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-20) 41. Roma VFN (Kırmızı Dayanıklı Salçalık) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-17) 20 ve 41 numaralı türleri salçalık olarak alıyorum, varsa farklı önerilerinizi de alabilirim. Çok sevgiler ![]() (siparişim hazır olduğunda özel mesaj ile ulaştığınız takdirde, derhal dönüş yapacağım, keza telefon numaramı da özelden iletiyorum dilerseniz what's up ile iletişime geçebiliriz) Düzenleyen obabilgesi : 22-10-2019 saat 17:10 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|