![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
|
Asagidaki urunler tukenmistir. Luften siparis vermeden once devamli olarak guncellenen stok listesini inceleyiniz. Ilginize cok tesekkurler. DOM CER-04 - Gold Nugget DOM CER-09 - Red Robin DOM CER-12 - Tiny Tim DOM CER-14 - Tumbler Cherry DOM KIR 09 - Marmande DOM MOR-09 - Purple Calabash SAL TUR-01 - Bush Crop |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-06-2013
|
Beyefendiden bir miktar tohum aldım kendisi çok güzel paketlemiş eline sağlık kendisine bir teşekkür edeyim dedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu.
|
Sayın In God We Trust, Ben ilginize çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-03-2013
|
Özelden mesaj atmıştım size bunlarda resimleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin hanimeli, Sanirim tohumlari dis mekanda cimlendiriyorsunuz. Izmir'de olmaniza ragmen gece gunduz sicaklik farki (Yaklasik 10 derece kadar var su aralar) cimlenme icin bir engeldir ya da cimlenmeyi geciktirir. Cimlenme suresince sicakligin sabit tutulmasi tavsiye edilir. Bu nedenle ozellikle domates biber tohumlarinin ic mekanda cimlendirilmesi daha uygundur. Tohumlari ne zaman ekmistiniz? Cimlendirme yaptiginiz topraga herhangi bir gubre uygulamasi falan yaptiniz mi? Tohumlar kucuk oldugu icin yuzeye oldukca yakin ekilmeleri gerekir. Sprey sulama mi yapiyorsunuz? Biraz daha bilgi alabilir miyim? Bu konuyu cok onemsiyorum. Sorunu cozmem lazim. Tesekkurler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-06-2013
|
Sayın Douglas Fir sizden aldığım tohumlar 2 gün önce çimlenmeye başladı gerçekten çok kalitelilermiş teşekkürler.Ne zaman bahçeye geçirmem uygun olur İstanbulda? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin In God We Trust, Tohumlardan memnun kalmaniza cok sevindim. Filizlerin serpilip bahcedeki yerlerine dikilecek olgunluga gelmeleri icin 5-6 haftaniz daha var. Siz bu asamadan devam edin lutfen. Kolay gelsin... Ilginize cok tesekkurler... 10. Tohumlar çimlenince naylon torbayı çıkarınız ve gerekiyorsa viyolü yine iç mekanda daha çok günışığı alan bir yere alınız. Ancak doğrudan güneş ışığından uzak tutunuz. 11. Filizler biraz boylanınca ve yapraklar irileşince eğer gece don riski de ortadan kalkmışsa fidelerinizi dış mekana çıkarabilirsiniz. 1-2 saat doğrudan güneş alan ama genelde gölge bir yerde tutulmaları ve sulamalarının düzenli yapılması yerinde olacaktır. 12. Fideler iyice serpilince ve govdeleri kalınlaşınca viyol gözlerinde sökülerek toprağa alınabilirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
merhaba aşagıdaki ürünleri istiyorum onaylarsanız bugun EFT yapayim BAM-MOR-01 HAV-TUR-01 TFAS-MOR-01 TFAS-SAR-01 Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu.
|
Sayın altan01, Ürünler elimizde var. Siparişiniz onaylandı. İlginize çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
|
yeni girdim siteye EFT nizi hemen yapıyorum. bugun yollarsanız çok sevinirim haftasonu burda olamicam. teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin altan01, Yetistirebilirsek bugun yollariz. Sizi bilgilendirecegim. Ilginize cok tesekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin altan01, Kargonuz bu gune yetismedi. Pazartesi yollayacagiz. Sali gunu elinizde olur. Tesekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu.
|
Son Bahar Kampanyasi
SON BAHAR KAMPANYASI Merhaba, Tohumlari toprakla kavusturmak icin takvim oldukca daraldi. Henuz tohum alamayanlar ve gecikenler icin son bahar kampanyamizi baslatiyoruz. 17 Nisan, 2014 aksamina kadar tum urunler % 25 indirimlidir. Lutfen siparis vermeden once 1. ve 2. mesajlardaki guncel stok tablolarini inceleyiniz. Ilginize simdiden cok tesekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2013
|
tohum siparişi
Merhabalar ; aşağıdaki ürünler stok tablonuzda uygun gözüküyor, ürünleri ve fiyatı teyit ederseniz havale geçeceğim.(indirim ve kargo dahil 40,25 TL.) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-10) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-11) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-14) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-10) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-15) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-21) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-23) (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-01) (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-03) (ÜRÜN KODU: BIB-TAT-05) (ÜRÜN KODU: KAV-YEŞ-01) (ÜRÜN KODU: SAL-TUR-02) (ÜRÜN KODU: HAV-SAR-01) (ÜRÜN KODU: HAV-TUR-01) TFAS-SAR-01 iyi çalışmalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin altan01, Hediye tohumlarla kendimizi affettirecegiz artik. Pazartesi tohumlarinizi yolluyoruz. Kargo takip numarasini ayrica iletecegim. Ilginize tesekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin msuategil, Siparisiniz onaylandi. Ilginize tesekkurler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2013
|
Kargo bilgilerini özel mesaj olarak gönderdim, teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
Cream of Saskatchewan "Citrullus Lanatus" KAR-BEY-01 1 poşet Banana Melon "Cucumis Melo" KAV-SAR-02 1poşet Golden Wax "Phaseolus Vulgaris" TFAS-SAR-01 1poset Filius Blue "Capsicum" BIB-ACI-06 1 poset bu tohumlardan isteyektim elinizde varmısır acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu.
|
Sayın HAKAN_O İstediğiniz tüm tohumlar elimizde vardır. İlginize teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2014
|
Elinizde 14. Washington Cherry (Kırmızı Çeri Domatesi, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-14) 20. San Marzano Nano (Salçalık İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-20) 2. Charentais (ÜRÜN KODU: KAV-TUR-02) (Satışda) 1. Sugar Baby (ÜRÜN KODU: KAR-KIR-01) 1. Bush Crop (ÜRÜN KODU: SAL-TUR-01) 8. SPANISH MAMMOTH (Ürün Kodu: BIB-TAT-08) varmıdır? Fiyat alabirmiyim. sunduğunuz hizmetten dolayı teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu.
|
Sayın Kızıkkurt, SAL TUR 01 hariç hepis var. Bunun yerine SAL TUR 02 ya da SAL TUR 03 önerebilirim. Onlarla güzel turşuluk salatalıktır. Şu anda her ürün poşet başı 2.25 TL. 6.5 TL de kargo ücretiniz var. İlginize çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
HER BİRİNDEN İKİŞER PAKET/ fiyat alabilir miyim? 12. Tiny Tim (Minik Kırmızı Çeri Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-12) 17. Yellow Pear (Sarı Ampül Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-17) 3. Brandy Wine Red (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-03) 6. Delicious (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-06) 2. Early Jalapeno (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-02) 3. Red Cayenne Slim (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-03) 3. Topepo Rosso (ÜRÜN KODU: BIB-TAT-03) 2. Casper (ÜRÜN KODU: PAT-UZU-02) 2. Black Beauty (ÜRÜN KODU: PAT-TOP-02) 4. Thai Yellow Egg (ÜRÜN KODU: PAT-TOP-04) 2. Parisian Pickling (ÜRÜN KODU: SAL-TUR-02) LUNGO BIANCO (DOLMALIK KABAK) 8 Tohum (ÜRÜN KODU: KAB-BEY-01) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu.
|
Sayin brckbrck, Istediginiz bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2014
|
Merhaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu.
|
Hobi Tohum, Merhaba... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu.
|
Merhaba, Bahar Kampanyamız son ermiştir. İlginize çok teşekkürler. Herkese bol hasatlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaçsever
|
Tohumlar elime geç te olsa ulaştı (PTT kargodan dolayı).hediye tohumlar için çok teşekkür ederim. Bu tohumları ekmek için geç mi kaldım? malum Adana da sıcaklar başladı yaza doğru çıkacak fidanlar zarar görürmü acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|