![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2020
|
serkancil / Tohum Paylaşım Etkinliği Sonrası Çalışmalar 2022 Afyonkarahisar
Merhabalar, herkese yeni sezonda bereketli bir yıl geçirmelerini diliyorum. Sezon yoğunluğundan yapılan çalışmaları paylaşamasamda, arşiv niteliğinde şimdi paylaşıyorum. Tüm fidelerimi siteden edindiğim tohumlardan yaptım. Fotoğrafını çektiklerimi buradan paylaşıyorum. Tüm fotolar bu sezon (2022) çekilmiştir. Birde tohum paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yeni sezonda sizlerden aldığım tohumları ,bende paylaşmaya çalışacağım. Şükür ki bahçede herhangi bir kimyasal gübre kullanmadık. Sadece koyun ve solucan. İlaç olarak da gülleci bulamacı, odun sirkesi, odun külü, kükürt . 1-BLUE BEAUTY DOMATES 2-FAHRENHEİT BLUES DOMATES 3-KARAAT DOLMALIK BİBER Düzenleyen serkancil : 28-10-2022 saat 20:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Tohum Çimlendirme
İlk olarak tohum çimlendirme ile işe başlandı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Çimlenen Tohumlar Balkona Alındı
Çimlenen tohumlar nisan ayında balkona alınarak , havaya alıştırılmaya başlandı. Güneş ışığını perde arkasından gün içinde az az aldılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Ekimden önce son hazırlıklar
Nisan ayında balkona alınan fideler , mayıs ayında bahçeye ekilebilecek boya geldiler. Bu süreçte solucan gübresi ve hümik asit ile fideler beslendi. Fideler yine direk güneş ışığında bırakılmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
1- BLUE BEAUTY DOMATES Sn. @Atilgan ve @Çamfıstığı dan alınan tohumlardan, kendilerine teşekkür ederim. Verimi güzel. Toplandıktan sonra kolay kolay bozulmuyor. Lezzetli bir tür. Tavsiye edilir. Her sene ekmeyi düşünüyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
2-FAHRENHEİT BLUES DOMATES Sn. @boredon gönderimi. Kabukları biraz sert. Verimi güzel. Tadı fena değil. Düzenleyen serkancil : 25-10-2022 saat 00:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
3-KARAAT DOLMALIK BİBER sn. @hanifeceliktas gönderimidir. Tatlı, etli, verimli bir tür. Eylüle kadar az az vermeye devam etti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1580111-post11.htm Blue Cream Berry Domatesin rengi sarımsı http://www.agaclar.net/forum/1579460-post5.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |