![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Güneş neredeyse bizde orada gezeriz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2016
|
Aman hanım görmesin! (ilk aklımdan geçen)Düzenleyen g.c. : 28-03-2019 saat 07:40 Neden: parantez içi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Evin hanımı benim ( yani kadınım) hal böyle olunca kimse bişey diyemez ( inşallah yani) yeterki filizlere bişey olmasın (yere düşme gibi) malum tehlikeli yerlerde duruyorlar. Helede evde küçük afacanlar varsa ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Nasıl özgüven ama, 'istediğimi, istediğim yere koyarım kime ne'.. Biz bir kaç günlüğüne bardakları fırın tepsisinin içinde misafir odasının güneş gören yerine koyabilmek için bin takla atıyoruz. Hân'ım a bardakların dibinde birer tutam yanmış hayvan gübresi olduğunu söylemedim. Yeminle direk anamın evine gönderir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ayrıca hiç merak etmeyin. Hanımı, Hân'ım yapan bir kişi eşinin gönlünü alıp evde kalmayı gayet iyi başarır ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
abi bu sinek olayı sanki benim içinde dert olmaya başladı sineklerde büyüme seziyorum. her akşam ne kadar sinek varsa hepsini ışık altında topluyorum. sonrası ....... Ve olayı ört bas ediyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2014
|
Ben bütün pencere önlerini kaptım. Çocuklar biraz mırın kırın etse de hanım dahil herkes sızlanmanın faydası olmadığını bilerek teslim olmuş durumdalar ) |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
e hadi bakalım darısı bol meyve, sebze hasadına inşallah. |