![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2017
|
Domates fideleriniz pişkin degil gibi duruyor eğer ekim yapmadıysanız öncesinde dış ortama alıştırın değilse hüsran yaşayabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2014
|
Domates fideleri toprakla buluştu
Merhabalar. Bahçede gelişmeler var. Domates fideleri toprakla buluştu. Bluebeauty (Sezerakk, Kenger)-Heybetli (Kenger) fotoğrafta görülmeyen üst alanda - Pembe domates (incirli), Emine iri domates (Kenger): ![]() Üç kızkardeş: Mısır (Ayhank)-Fasulye (Ayşe kadın-Yerli Tohum)-Adapazarı bal kabağı (Kenger): ![]() Bakla (Yerli Tohum)-2 kez 2 kg hasat edildi. ![]() Karalahana (Komşu): ![]() Siberian kale (its_just_a_ride) - Reyhan (Memiaydın)-kişniş (its_just_a_ride) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Biftek otu (thunderon)-Kekik (Memiaydın)-Nane (Komşu) ![]() Geçen hafta diktiğim patlıcan ve salatalık fideleri kötü olmuş. Aralara kireç sepelemiştim böcek gelmesin diye, yapraklara biraz değmiş olabilir ondan mı oldu yoksa güneşten mi yandılar bilemiyorum. İnşallah bir kısmı kurtulur diye ümid ediyorum. Neemazal T/S attım (organik tarım izinli koruyucu). Belki faydası olur. Yetiştiremedim haftaya da kaolin kili atıcam inşallah. Patlıcan (yerli Afyon-muda, akhisar-kenger), Salatalık (Çengel-Zekoş, Aziz): ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Salatalık fidelerinden bir kısmı kurtuldu hatta çiçek açmışlar. Fotoğraf çekmeyi unuttum. Ama patlıcanların hiç keyfi yok. Aynı önceki hafta gibi yapraklarında böcek yenikliği ve cansızlar. Biraz daha bol gübre vermeyi düşünüyorum haftaya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|