![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Közlemedim henüz ama deneyince yazarım. Közlemeye çok uygun olur diye düşünüyorum çünkü haşlanınca tane tane ayrıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Buda Sletzs domatesi. Soğuk havalara ve mantari hastalıklara dirençli. Oregon Üniversitesi tarafından geliştirilmiş az çekirdekli erkenci ve oturak bir tür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Aşırı yagmurlardan çatlayınca ilk “true black brandywine” ı kopardım. Lezzet mükemmel ötesi. Siyah dometes lezzetini özlemişim. Siyah domateslerin Ankarada çok başarılı olduğunu farkettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Siyah sivri biberlerler için teşekkürler sayın Musa Gündogan Düzenleyen Atilgan : 30-09-2018 saat 19:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Gift of sun-Güneşin hediyesi adlı rusya orijinli karpuzu bugün kestik. Biraz daha beklesek içi geçecekmiş. Karpuzları sorunsuz büyütüyordum ama tadları yavan oluyordu. Artık karpuz dikmeyeyim derken fikrimi bu karpuz deyiştirdi. Sulu ve çok tatlıydı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Sizin için denemeye çalıştım. Çok sıcak olduğu için közde pişirmeye cesaret edemedim onun yerine elektirikli ızgarada pişirdim. Severek yedik. Dişe yapışmada yoktu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
İsmimi çokça duyduğum ama ilk kez bu yıl deneyebildiğim “pruden’s purple” domatesi. Belki yerini sevmedi. Fazlaca gövdesel gelişim gösterdi. Belki toprak çok gübreliydi. Çok verimli olmadı ama meyveleri gösterişli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Bu günkü karpuz hasadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Geçen yıl bir düzine karpuzdan bir tanesi bile tatlı çıkmamıştı ama bu yıl şansım yerinde. Bu karpuz (holodok) bir kaç gün daha bekleyebilirmiş ama tadı oldukça iyiydi. Düzenleyen Atilgan : 13-08-2018 saat 22:29 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Bu karpuzun (ogenek—küçük parıltı) ipi yeşildi ama ben yine de kopardım. Geç bile kalmışım. Tadı yinede mükemmeldi. Çekirdeklerinin rengi karamel şekerininki gibi. Düzenleyen Atilgan : 13-08-2018 saat 22:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|