![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Blue cream domatesinin net resmi (Düzeltme Bu domates yine sayın Malbman ın paylaştığı "Indigo Rose" domatesine benziyor. Ya o karıştırdı ya da ben iyi not alamadım). Düzenleyen Atilgan : 30-09-2018 saat 19:22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
İri biftek domates olarak satın aldığım Rus domatesi malesef ismine doğru çıkmadı. Çeri domatesleri bile geçerek ilk kızaran domates olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Buda başka bir Rus domatesi. Oturak ve oldukça verimli. Umarım tadıda güzeldir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
“Painted Mountain” adlı mısırın tadına baktık bugün. Bana kalsa hepsini tohumluk bırakacağım ama evdekiler aynı fikirde değil. Bu mısırda ana amaç un için kullanım ama süt mısırlar oldukça tatlı ve lezzetli. Mısırlar haşlandığında mor olan açık mor bir renk aldı. Ne kadar kalıcı olur bilmiyorum ama haşlama suyuyla küçük bir halı boyanabilirdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Domatesler kızarıyor. Ankara için erken sayılır. Sırasıyla Gina, Zhenechka. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Közlemedim henüz ama deneyince yazarım. Közlemeye çok uygun olur diye düşünüyorum çünkü haşlanınca tane tane ayrıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Buda Sletzs domatesi. Soğuk havalara ve mantari hastalıklara dirençli. Oregon Üniversitesi tarafından geliştirilmiş az çekirdekli erkenci ve oturak bir tür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sizin için denemeye çalıştım. Çok sıcak olduğu için közde pişirmeye cesaret edemedim onun yerine elektirikli ızgarada pişirdim. Severek yedik. Dişe yapışmada yoktu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
İsmimi çokça duyduğum ama ilk kez bu yıl deneyebildiğim “pruden’s purple” domatesi. Belki yerini sevmedi. Fazlaca gövdesel gelişim gösterdi. Belki toprak çok gübreliydi. Çok verimli olmadı ama meyveleri gösterişli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|