![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
Şehir: İstanbul - Balıkesir/Ayvalık
Mesajlar: 182
|
Bereketli olsun sayın Atılgan Patates tohumlarının böyle olduğunu bilmiyordum. Güne birşey daha öğrenerek başladık ![]() Blue cream domatesin rengi çok güzelmiş. Rica etsem daha yakın çekim bir fotoğraf yükleyebilir misiniz? Tadıyla ilgili notları da paylaşırsanız memnun olurum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Blue cream domatesinin net resmi (Düzeltme Bu domates yine sayın Malbman ın paylaştığı "Indigo Rose" domatesine benziyor. Ya o karıştırdı ya da ben iyi not alamadım). Düzenleyen Atilgan : 30-09-2018 saat 19:22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
İri biftek domates olarak satın aldığım Rus domatesi malesef ismine doğru çıkmadı. Çeri domatesleri bile geçerek ilk kızaran domates olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Buda başka bir Rus domatesi. Oturak ve oldukça verimli. Umarım tadıda güzeldir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
“Painted Mountain” adlı mısırın tadına baktık bugün. Bana kalsa hepsini tohumluk bırakacağım ama evdekiler aynı fikirde değil. Bu mısırda ana amaç un için kullanım ama süt mısırlar oldukça tatlı ve lezzetli. Mısırlar haşlandığında mor olan açık mor bir renk aldı. Ne kadar kalıcı olur bilmiyorum ama haşlama suyuyla küçük bir halı boyanabilirdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Domatesler kızarıyor. Ankara için erken sayılır. Sırasıyla Gina, Zhenechka. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Közlemedim henüz ama deneyince yazarım. Közlemeye çok uygun olur diye düşünüyorum çünkü haşlanınca tane tane ayrıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 539
|
Sizin için denemeye çalıştım. Çok sıcak olduğu için közde pişirmeye cesaret edemedim onun yerine elektirikli ızgarada pişirdim. Severek yedik. Dişe yapışmada yoktu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|