![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
hobiciakvarist / Tohum Paylaşım Sonrası (Marmara Ereğlisi, İstanbul-Balkon)
Öncelikle tohum paylaşım etkinliğinde emeği geçen herekese teşekkür etmek istiyorum. İlk tohum paylaşım etkinliğine katılımım olduğundan bazı kurallar ve sistem işleyişini bilmediğimden ötürü yanlış tercih ve seçimlerde bulundum. Daha sonra olayın farkına varsam da, tercihlerimi değiştirmekte 1 saat gecikmişim ve farklı kişilerden aynı bitkileri talep etmiş oldum. ![]() ![]() Konuyu biraz geç açıyor gibi gözüksemde bunun arkasaında iki neden vardır. İlk neden ben bu konuyu daha önce yazmıştım (yaklaşık 3 saatimi almıştı) ancak ne yazıkki tarayıcı hatasından dolayı yazdıklarım gönderemeden gitti. Bu sefer daha kısa yazacağım ilk başta daha sonra konuya düzenleme yolu ile eklemeler yapacağım. İkinci neden ise, ilk neden sebebiyle konu kaybolduktan sonra doktora çalışmalarım neeniyle tekrar vakit bulamadım. Vel hasıl, bismillah deyip başlayalım. Paylaşım etkinliğinden talep ettiğim ve elime ulaşan tohumlar: 1. Bahçeye ektiklerim: Akşam sefası aleydi Zinnia aleydi Horoz ibiği efeege Şebboy efeege Üçüz çiçeği efeege Haseki Küpesi İsmail Kuzucu Yıldız (dahlia) Çiçeği İsmail Kuzucu Aynısafa SDurul Ezan Çiçeği SDurul Glayöl SDurul Hüsnüyusuf SDurul Üçüz çiçeği neşecan Boyalı Adaçayı Çiçeği Mücevher Çalısı Haseki Küpesi İsmail Kuzucu 2. Balkon'a ektiklerim Büyük çiçekli siklamen buz45 Datura efeege Hazeran Çiçeği Mücevher Çalısı Horoz İbiği Çiçeği Mücevher Çalısı tesbih çiçeği neşecan Zinna, Kirli Hanım neşecan Horoz Ibigi / nkutsay Hazeran (Delfinyum) SDurul Zinnia Passion Sunset SDurul Zinnia Pepperment Stick SDurul Yalnış tercihlerimden ve bilinçsizlikten dolayı elime ulaşmayan ve özellikle gelmediği için üzüldüklerim: Karışık marul tohumu h_dogan Brüksel Lahanası heyyamola Kırmızı Dağ Ispanağı heyyamola Hippeastrum Selçuk Boz Gaillardia sakagun Alcea Rosea (Bordo ve Pembe Katmerli Gülhatmi) SDurul Kalıcı ıspanak pares Limon kokulu fesleğen Muda Lysimachia atropurpurea (Karga Otu, Altın kamışı, Mor altınkamışı Muda Arpacık Soğanı celalim01 Pervane -Rozet celalim01 Black Cherry Domates aleydi Sarı Armut Domates aleydi Düzenleyen hobiciakvarist : 26-04-2016 saat 14:29 |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
filiz, paylaşım sonrası, tohum, tohum paylaşım etkinliği |
|
|