![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2015
|
sweetnurse83/Tohum paylaşım sonrası ( Kıbrıs)
Yavru vatandan hepinize kucak dolusu sevgiler canlarım ben bu sene ilk kez bu siteye üye olup bu kadar bahçe ile uğraşmaya başladım birçok şeyi merakla buradan okuyarak öğrenip sizden aldığım bilgilerle bahçemi güzelleştirmeye çalışıyorum bütün bu güzel bilgileriniz için size yeniden teşekkür etmek isterim allah sizden razı olsun Tohum paylaşımını görünce çok heyecanlandım çünkü burada öyle fazla çeşit yok ayrıca iklimimiz gereği herşeyi yetiştirmek de kolay değil şebeke suyumuz da çok tuzlu ve kireçli ama yine de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tohumlar buraya gelir mi diye endişelenerekten talepte bulundum ama sizlerin yoğun çalışmaları sonucu tohumlarım elime ulaştı ve ben çok Mutlu oldum şimdi onların birçoğunu ektim ve asıl yerlerine yerleştirilmek üzere büyümelerini bekliyorum . Yıldız çiçeği(dahlia)/ İsmail kuzucu Cosmos/ aleydi Akşam sefası/ aleydi Çörekotu/ aleydi Alcea rosea(kırmızı katmerli gülhatimi) / Sdurul Fransız kadife çiçeği/ oz26 Kadife çiçeği/ TCM Sarı dolmalık biber/ İsmail kuzucu Çekirdeği oyalı / taşlıbahçe Salatalık/ sakagun Salatalık / aleydi Küpe domates/ heyyamola Aladdin's lamp domates / heyyamola Boğa kanı kırmızı pancar/ heyyamola Yumurta domates/ sevoş Klasik dolma biber/ sevoş Dilimli bal kabağı/ sevoş Black cherry domates/ oz26 Sarı domates/ oz26 Heybetli domates/ taşlıbahçe Kırmızı armut domates/ akçabardak Dolmalık peynir biberi / sevoş Everglades/ bahcedenn Kudret narı/ telato Düzenleyen sweetnurse83 : 15-03-2016 saat 08:36 Neden: Tamamlama |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|