![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2014
|
Poizer/ Tohum Paylaşım Sonrası (Balkon-İstanbul, Bursa)
Bu yıl tohum paylaşım etkinliğine ilk defa katıldım. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tohumlar elime geçer geçmez bir kısmını toprak ile buluşturdum. Açıkçası bu konuda çok tecrübeli değilim. Özellikle forumda araştırma yaparak öğrenmeye gayret ediyorum. Herkesin değerli görüşlerini bekliyorum. Balkon ağırlıklı yetiştirme yapacağım. Bu sebepten çiçek tohumu daha çok talep ettim. Sabah sefası (İpomea) / Milla Sosyete sarımsağı (Tulbaghia violaceae) / Milla Ekinezya / loveforlife Anisodontea capensis / loveforlife Oya ağacı (Lagerstroemia indica) / Lonicera Melek borazanı-Brugmansia-Angels trumpet / Lonicera Boysenberry, Karakablack Mix Paket / Lonicera Haseki Küpesi / akçabardak Sedef çiçeği / hcorak Aslanağzı / sernur Hippeastrum / Selçuk Boz Pervane -Rozet / celalim01 Şebboy / efeege Glayöl / SDurul Alcea Rosea (Bordo ve Pembe Katmerli Gülhatmi) / SDurul Erguvan / nkutsay Büyük çiçekli siklamen / buz45 Yıldız (dahlia) Çiçeği / İsmail Kuzucu Haseki Küpesi / İsmail Kuzucu Şövalye Yıldızı (Hippeastrum sp.) / Mücevher Çalısı Rozet Çiçeği / Mücevher Çalısı Beyaz Ballıca (Alyssum) / Mücevher Çalısı Çalı Mine / Mücevher Çalısı Domates ? / pares |
![]() |
![]() ![]() |
|
|