![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
20.02.2016'da Ekilen Tohumlar
Yer sıkıntısı, izolasyon sorunu, bitkilerin çimlenme ve yetişme dönemlerinin farklılığı gibi sebepler tohumları dönem dönem ekmemi gerektiriyor. İlk toplu ekim tarihi 20.02.2016 ve tohumların listesi; Mikrop Domates / ilknur- Tiny Tim Domates / İsmail Kuzucu Japanese Black Trifele Domates / uss Yukarı Bakan Biber / erkanbey Mor İnci Biber / hcorak 5 Renkli Biber / İsmail Kuzucu Demre Biber / telato Tinda, Hint Yuvarlak Kabağı / kadim Butternut Waltham Kabak / selim87 Kiwano Tohumu / Kadim Beyaz Civan Perçemi (Achillea millefolium) / Muda Adana Yer Fıstığı / selim87 Kudret Narı / telato Yer Bademi - Tigernut / uss Haseki Küpesi, (mavi-beyaz) / akçabardak Haseki Küpesi, Karışık renk / bahcedenn Haseki Küpesi, Tek Renk / İsmail Kuzucu Kadife Çiçeği / aleydi Cüce Lupin Tohumu / TCM Yabani Lupin / TCM Beyaz Papatya / celalim01 Felicia amelloides (mavi papatya) / loveforlife Üçüz çiçeği / efeege Üçüz çiçeği / neşecan Zinnia Pepperment Stick / SDurul Pervane - Rozet / celalim01 Datura / efeege Anisodontea capensis / loveforlife Erguvan / nkutsay Lab Lab sarmaşığı / sernur Lysimachia atropurpurea (Karga Otu, Altın kamışı, Mor altınkamışı) / Muda Tesbih Çiçeği / intibah Yıldız (Dahlia Çiçeği) / İsmail Kuzucu ![]() ![]() Düzenleyen Mücevher Çalısı : 07-03-2016 saat 15:13 Neden: Düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bitki, çimlenme, tohum, tohum paylaşım etkinliği, tohumdan üretim |
|
|