![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Selluka / _doğan_
Ekim Tarihi: 16 Mart Çimlenme Tarihi: 6 Nisan Ekim Yeri: Plastik kaplara, ısıtmalı ev ortamında Gelişmeler: 10 adet tohumdan 5 adet tohumu törpülemeden ektim, 5 tohumdan şu ana kadar 1 tanesi çimlendi. Gayet iyi bir şekilde ilerlerken birden sararmaya başladı ve yaşatamadım. 22 Nisan da 2. kez 2 tane törpüleyerek ıslak peçete arasına koyup kilitli poşetin içine koydum. Bir hafta sonra 2 sinin de çimlendiğini gördüm. Gün günden uzamaya başladılar ama biri biraz geriden seyrediyor, diğeri ise aldı başını gitti ve çiçek tomurcukları çıkartıyor ama besleyemediğinden tomurcuklarını düşürüyor. ![]() ![]() Not: Açıkta görünen tohumlar fotoğraflandıktan sonra kapatıyorum. Bu gün 29 Nisan Bir hafta önce elimde kalan 5 tonumdan 2 tanesini törpüleyip ıslak peçeteye sarıp kilitli poşete koydum. Bu gün kontrol etmek için poşeti açtığımda 2,si de çimlenmişler, hemen toprakla buluşturdum. ![]() Bu gün 5 Mayıs ve 6. gününde toprağın üzerinde göründüler ![]() Bu gün 25 Ekim 2015 Sellükanın son durumu ![]() Düzenleyen akçabardak : 04-10-2015 saat 00:20 |
|
|
|
|
|