![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Malabar Ispanağı (Kırmızı) / bahçedenn
Ekim Tarihi: 19 Nisan Çimlenme: Çok geç çimlendikleri için tarih alamadım Ekim Yeri: Önce bahçeye ekildi, daha sonra Pet bardaklara, ısıtmalı ev ortamında Gelişmeler Tohumlardan 5 tanesini direkt bahçeye ektim. çok geç te olsa 2 tanesi çimlenmeyi başardı. Havaların serin gitmesinden midir bilemedim çok ağır gelişim gösterdiler. Bol bol keçi gübresi şerbeti verildi. ![]() Bahçeye ektiklerim çimlenmediklerini görünce 2. kez pet bardaklara ektim ![]() 20 Ağustos 2015 ıspanakların son durumları: Bahçeye ekilen 5 tohumdan 2si geç te olsa çimlendiler, ![]() Pet bardaklara ektiklerim de uzun bir müddet çimlenmediklerini görünce ümidimi keserek başka bir bitki tohumu ekmek zorunda kaldım Diğer bitkiler firesiz çimlenirken sürpriz olarak yanlarında 2 tane malabar ıspanakların da çimlendiğini gördüm. ![]() Bu gün 15 Ekim 2015 Sonunda geç te olsa tomurcuklandılar çiçeklenecekler ama tohum yapma şansları olur mu bilemem. ![]() Devamı: http://www.agaclar.net/forum/1415461-post156.htm Düzenleyen akçabardak : 20-10-2015 saat 00:58 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|