![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
pares / Tohum Paylaşım Sonrası (Düzce-Gölyaka)
2015 Sezonunu heyecanla açmış bulunmaktayım tohumlarımı yavaş yavaş toprakla buluşturmaya başladım Tohum gönderen arkadaşlarıma bir kez daha çok teşekkür ediyorum, geçen yıl domates yetiştirme konusunda başarısız olmuştum, umarım bu yıl her şey çok daha güzel olurAkçabardak : Domates ? Akçabardak : Keçi memesi domates Andora : Dolmalık Kabak Andora : Gazanya Andora : Yerli karpuz (Tatarlı karpuzu) Bahçeden : Abu rawan domates Bahçeden : Eva purple ball domates Bahçeden : Gül biberi Bahçeden : Isparta yerli domates Bahçeden : Kanner hole domates Bahçeden : Nebraska wendding domaset Bahçeden : Pul biberlik maraş Bahçeden : Russian cossack domates Bahçeden : Sasha's altai domates Bahçeden :Thessaloniki domates Birnefestoprak : Çorum kırmızısı Coşkun4216 : Pembe domates (sugören) Dagsa reklam : Ay çekirdeği (çerezlik) Dagsa reklam : Kırkağaç kavun Dagsa reklam : Yerli karpuz Hanımeli : Burdur yerli domates Heyyamola : Domates (ayla) Heyyamola : Cirgalan biberi Heyyamola : Çengelköy salatalık Heyyamola : Frenk maydanozu Heyyamola : Hafize Baliç pembe domates Heyyamola : Honeydew orange flesh kavun Heyyamola : Kekik Heyyamola : Maydonaz yapraklı tere Heyyamola : Nineveh domates Heyyamola : Portakal kavun Heyyamola : Tigeer Kırlangıç kavun Heyyamola : Topak kabak Heyyamola : Ürgüp sivrisi kabak (çekirdeklik) Heyyamola : Yabani roka İncirli : Amasya (taşova) çiçek bamyası İsmail Kuzucu : İri sırık domates İsmail Kuzucu : Rio grande domates İsmail Kuzucu : Sarı dolmalık biber Lonicera : Turp otu Meyvelitepe : Barbunya fasulye Meyvelitepe : Kars yumurtası Muda : Adaçayı ( endemik) Muda : Afyon yerli kırmızı domates Muda : Turuncu Kaliforniya biberi Oz26 : Sivas Koyulhisar domates Selçuk Boz : Fesleğen Taşlıbahçe : Alakır etlisi TCM : Beyaz Barbunya TCM : Yerli küçük karpuz Düzenleyen pares : 25-05-2015 saat 10:59 |
|
|
|
|
|