![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
15 Şubatta Ekilenler
15 şubatta ağırlıklı olarak biberleri ektim. Bir kısım Zengarden tohumlarımda var. Yine Zengarden' dan aldığım yetiştirme torfunu plastik meze kaplarına doldurup tohumları ektim ve kapaklarını kapattım. ![]() Bir tanem bana yardımcı olurken. ![]() Tohumların ekip, sulandıktan sonraki hali. ![]() Ekilen tohumlar Balık Biber/ bahcedenn Jimmy Nardello Italian Pepper (Jimmy Nardello's Sweet Italian Frying Pepper)/ bahcedenn Kandil Dolma Biberi/ bahcedenn Kıl Biber Tatlı/ bahcedenn Peter Pepper (Chilli Willy Pepper) +18/ bahcedenn Pul Biberlik Maraş/ bahcedenn Urfa Kirazı/ bahcedenn Kalıcı Ispanak - Perpetual Spinach/ Coskun4216 Jalapeno Biber/ esgül73 Acı Süs Biber/ heyyamola XXXL Kapya Biber/ heyyamola Tiny Tim Domates/ İsmail Kuzucu Kırmızı Kaliforniya Biberi/ MeyveliTepe Jalapeno Biber/ oz26 Red Robin Domates/ oz26 Şebboy/ SDurul Sarı Şebboy/ sevoş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
22 Şubat
Tohumlar filizlenmeye başladılar tahminimden önce. Ev güney cepheye baktığı için az ışık alıyor. Bu sorun yaratıyor. Önümüzdeki yıl bir ışıklandırma sistemi kurmayı planlıyorum. Bazı tohumlarda hata yapmışım ve çok ekmişim. Çoklar ve zayıflar muhtemelen yaşamayacaklar. Şebboylar ve Bauhaus tan aldığım karanfillerin durumu kritik. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
27 Şubat
Şebboy ve karanfiller dışında fena gitmiyor gibi. ![]() Şebboylar iyice yere yapıştı. ![]() ![]() karanfiller nispeten daha iyi durumda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|