![]() |
Sn. Meyvelitepe ve yönetimdeki arkadaşların aldığı iptal kararının ne kadar isabetli olduğunu maalesef görebiliyoruz. Gönülde kalmakla olmuyor, her şey gibi emek istiyor bu süreç.
Belki bir sihirli değnek sahibi çıkar, kimbilir:)) Tohum dağıtımına katılacak olanlar: -Halcur -AlimHakan -yavuz10 -Mervekazan -Arz -Figen Hanım -cemilsisik |
Hadi yapıyoruz desek, listede ismi bulunanların bundan haberdar olmaları muhtemelen bir aydan fazla sürer.
|
Alıntı:
Bir göz atmakta fayda var |
Şenlik (ve Forum Genelinin) Ahvaliyle Alakalı Efgâr
Alıntı:
|
listeyi tazelemiş olayım
Halcur -AlimHakan -yavuz10 -Mervekazan -Arz -Figen Hanım -cemilsisik -elifaydin |
bu sene ben de katılırım
her sene paylaştığım bir kaç tohum var bunları paylaşabilirim |
Anladığım kadarıyla bu sene tohum paylaşımı olmayacak. Geç de olsa yapılması taraftarıydım ama ...
Tohum paylaşımı olmayacağı belirtildikten sonra etkinliğe sahip çıkan dostların listesi ekte. 23 kişi. Gönül isterdi ki daha çok olsun ve yine gönül isterdi ki paylaşım devam etsin. Hayırlısı olsun. Listeye ismini yazanlar Halcur -AlimHakan -yavuz10 -Mervekazan -Arz -Figen Hanım -cemilsisik -elifaydin Katılacağını beyan edip listeye yazmayan/yazamayanlar kaknus bakidilek CheNell nazlı06 alperfect meeteine feyzi_48 Mervekazan TCM Kenger bahtiyar02 mister73 edremit zeytin Serdars1 incirli |
Siteye epeydir girmemiştim. Şimdi girdim. Eğer yapılırsa katılırım.
|
Listeye ismini yazanlar
Halcur -AlimHakan -yavuz10 -Mervekazan -Arz -Figen Hanım -cemilsisik -elifaydin -meeteine Katılacağını beyan edip listeye yazmayan/yazamayanlar kaknus bakidilek CheNell nazlı06 alperfect feyzi_48 Mervekazan TCM Kenger bahtiyar02 mister73 edremit zeytin Serdars1 incirli |
Alıntı:
|
6 sene önce terasta saksıya ekim yapacakken katıldığım etkinliğin bu sene yapılmayacağını bahçe aldıktan sonra öğrenmek üzdü :( elimde tohum yok ancak yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım edebilirim.
|
Cok üzüldüm neredeyse 10 sene önce buradan tohum almış, anneme ve köydekilere hediye etmiştim. Çoğaltsinlar diye. Annem o domates tohumlarıni senelerce övdü. Tekrar yapılmasını çok isterim. Sadece 1 kez katilabildim fakat her sene baktim bu güzel etkinliğe. Çok büyük emeklerle yaydiniz tohumları dört bir yana
|
Merhabalar, beni de eklerseniz katılmak isterim
|
ana sayfadaki aktif kullanıcı sayısının 5-6 satır olduğu zamanları hatırlıyorum. bu sene paylaşım etkinliğinin olmaması üzücü. forumlar sosyal medyanın zaman öldürücülüğüne dayanamadı sanırım. şimdiye kadarki tüm etkinliklerdeki arkadaşların eline sağlık. eşsiz bir organizasyondu.
|
Herkese merhabalar,
Bu etkinliği tekrardan canlandırmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum.Ne dersiniz sayın yönetici arkadaşlarımız. |
Alıntı:
Bu etkinlik, katılmayı düşünenlerin ayda-yılda bir kez foruma girmesiyle yürümez. Hızlı iletişim ve yakın takip ister. |
Yapılacak mı etkinlik?
Çoksıkgiremiyorum foruma Kaçırmayayım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her gün 5 dakikanızı ayıramıyorsanız siteye zaten geriye bir şey kalmıyor:):) |
Merhaba bu ayda ekebileceğimiz tojhumlar nelerdir?Teşekkür ederim.
|
Forum üye olmadan uzun yıllardır girip takip ettiğim bir yerdir. Telegram grubuyla koordineli olarak çalışırsa iletişim hususunda kolaylık sağlamayacaktır yöneticiler bu hususta çalışırsa sevinirim
|
aa ne telegram grubu mu var lütfen beni alın.
|
Telegram grubu derken?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
- Bir telegram grubu var (?), öyle herkes bilmiyor (??) ama yoksa da kurulabilir (bir forum için ne derece anlamlı, ayrı bir tartışma konusu...) - Tohumlarıyla katılmak isteyenler var ancak bir önceki ilgili gönderiye kendi isimlerini ekleyip listeyi güncellemiyorlar; yine de etkinlik olursa katılacaklar, katılabilirler. Evliyalar göreve. - Bu sene ne ekebileceğini merak edenler, başlığın konusu olmamakla beraber soruyu buraya yazmayı uygun bulmuş çünkü neden olmasın... - Etkinlik yapılacak, hayırlı olsun (???) Hasılı, forum da aynı memleket gibi: Niyetler halis, temenniler samimi olsa da herkes fikir sahibi ama kimse kimseyi duymuyor/ dinlemiyor, hal böyle olunca çözüme yönelik ortaklaşa hareket etme iradesi oluşmuyor. |
Her yıl yapılan tohum paylaşım etkinliğinin devam etmesi çok güzel. İnşallah bu sene ben de katılabilir, yeni çeşitleri deneme şansı bulabilirim.
|
Tohum etkinliğinin yapılacağına dair bir bilgi yok.Dolayısıyla yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim.
|
Telegram grubu varsa beni de ekleyin :D
Üzüldüm doğrusu bu yıl olmamasına :( |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026