![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Hangi lafım kabaymış acaba , her konuda kendinizi haklı çıkarmayı da iyi biliyorsunuz. Sizle daha fazla uğraşamayacağım , baştada kimsenin fikrine yanlış demedim ama ısrarla beni yalancı çıkartmaya uğraşıyorsunuz. İlk yazdığım mesajın başı : ( Dediğiniz doğru ancak yanıldığınız noktalarda var ) bu mesajda zaten fikrine katıldığımı belirtmiştim ama anlaşılan sizler kavga etmeyi ve bir şeyleri uzatmayı seviyorsunuz. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Farkındaysan yukarıda benim sözlerimi alıntılayıp mesaj yazdın bunun Tcm ile bir alakası yok , bence konuyu uzatmayada gerek yok konuyu bitirin diyorum birileri çıkıp başka şeyler yazıp duruyor. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Aptal aptal şeyler yazıp durmayın,bir defa alıntı yaptım sizlede alakası yok sayılır bir üstteki kişiye cevap yazmak istedim artı ziraat mühendisine danışmalısınız diye yazdığınız cümlenin yanlış olduğunu da belirtmek istedim.Hangi konularda kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum ya da sizi yalancı çıkarmaya çalışıyormuşum?Bir tane mesajınızı alıntıladım doğru düzgün okuyun ona göre cevap yazın.Üslübunuza dikkat ederek ve forum kurallarına göre yazın haklı olsanız bile... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hey Allahım ya |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok komik bir insanımdır , herkeside güldürüyorum Maaşallah bana ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
![]() |
|
|