agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-09-2018, 16:44   #34
Ağaç Dostu
 
its_just_a_ride's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-09-2017
Şehir: Milky Way
Mesajlar: 620
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi EAkpınar Mesajı Göster
Bugün arkadaşlarımla kinzi muhabbeti yaptık. Biri tazesinden hiç haz etmezken diğeri çok da matah bir şey değil olmasada olur dedi. Bense gördüğüm her yerden alıp buzluğa atıyorum. Kurusunu da kendim kavurup öğütüyorum. Gürcü yemeklerinin vazgeçilmez baharatıdır. Konulmadığı takdirde yemeğin lezzeti hiç olmaz. Hele yaşının kokusuna bayılıyorum. Fransa'dan gelirken ankara'da bulamıyorum dedim ablam 20 bağ kişniş aldı pazardan. Geçen yıl da izmir'den gönderdi sağolsun. Kinzi mükemmel bir baharat Saksı denemelerim her defasında başarısız oldu. Bu hafta yeniden ektim bakalım başarılı olacak mı
Yetiştirmesi oldukça basittir aslında. Saksı yerine küçük viyolde çimlendirip sonrasında nihai yerine taşıyabilirsiniz. Bitki bakımı olarak da maydanozu andırır kısmen.

Tohumluğunuzu bol güneş alacak yere, yaşını tüketeceğinizi sabah ve akşam güneş alan yere veya gölgelik altında yetiştirebilirsiniz. Sıcaklarda çok hızlı tohuma kalkar.

its_just_a_ride Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025