agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni29Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-07-2008, 22:16   #1
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Taze sürgünleri yıkayıp ayıkladıktan sonra patates salatasına (haşlanmış patates, domates, biber, kuru veya yeşil soğan, zeytinyağı, tuz, karabiber, kimyon, pul biber, nane, limon suyu, ekmek içi) ve havuç salatasına (havuç rendesi, yeşil soğan, zeytinyağı, tuz, limon suyu) bolca kullanırım. Ayrıca taze nane, ısırgan, domates, zeytinyağı, limon suyu, tuz ile oluşan salatada çok hoşuma gider. (Bu salatada naneyi de bolca kullanırım. Kurutmak için yetiştirdiğim nanenin aroması çok keskin olduğundan aroması daha hafif olan taze yemek için yetiştirdiğim naneyi tercih ediyorum)

mrduran beğendi.
üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025