![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Hatay Valiliği Antakya Mutfağı - Süheyl Budak MALZEMELER 1 kg. sumak tohumu 2 lt su YAPILIŞI Bir tencereye su konularak kaynaması beklenir. Suyun kaynaması ile beraber tohumlar atılarak iyice yumuşamasını müteakip tencerenin içinden süzüıür. Suyun kaynamasına devam edilir. Bu kaynatma işlemi su kıvamlı bir hal alıncaya kadar devam eder. Elde edilen bu su soğutulur ve şişelenir. Kısır salatası haricinde, nar ekşisi kullanılan tüm yemeklerde kullanılabilir. SUMAK EKS (Hatay) tarifi - Akdeniz Yemekleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() ![]() |
|
|