![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
Şehir: İstanbul.
Mesajlar: 5,388
|
Benim fidelerim öğle 12'ye kadar sabah güneşini alıyor yinede yaprakları sararmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 249
|
![]() Üç yıldır yetiştirdiğim hanım terliği artık mutfağımda yer tutmaya başladı. Kızartması, dolması , tavası derken çeşitli yemeklere kullanmaya başladım. Özellikle tavuk eti ve kırmızı et ile çok yakışıyor. Pişirilirken içine katılan bir parça et yağı lezzetini katlandırıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|