agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni206Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-05-2012, 18:35   #11
Ağaç Dostu
 
Revnak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: İzmir
Mesajlar: 352
Tam zamanında ve doğru yere soruyorum galiba bu sefer sorumu. Dün limon kekiği denilen bir şeyin tadına baktım canannuman, dediğiniz gibi güzel farklı bir lezzeti var tam limonlu kekik gibi
Fidenin sahibi yenip yenmediğini bilmiyorum diyince sizlere sormak istedim. (Dün tadına bakmak için çok küçük 2-3 yaprak yedim hala yaşıyorum ama bu zararlı olup olmadığını göstermez herhalde)
Bahsettiğimiz kekik türünün çiğ ya da pişmiş olarak tüketilmesinde bir sorun var mıdır acaba, yoksa bu kekiği en kısa zamanda edinip yeni lezzetlerde denemek isterim

Revnak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025