![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Halen ekmeye devam ediyor musunuz bilmem. saksıyı hazırladıktan sonra tohumları ekip üzerini çok ince bir toprak tabakası ile kaplamanızı, korkmadan saksıdaki tüm toprağı ıslatmanızı, mutlaka ve çimleninceye kadar gölge bir yerde tutmanızı öneririm. Hatta kuruma tehlikesini bertaraf etmek için saksının üzerini mutfakta kullandığınız film tabakası, kesilmiş pet şişe vb. şeylerle kapatmayı bile düşünebilirsiniz. İsterseniz önce iki üç tane tohumu bir test edin. Kağıt mendil veya pamuk içinde (Bunları sürekli ıslak tutmak daha kolaydır.) çimlendirmeye çalışın. Hani çocukluğumuzda fasulye mercimek çimlendirdiğimiz gibi. Bakalım tohumlar sağlam mı? Düzenleyen Yücel Özlem : 30-08-2007 saat 08:19 |
|
|
|
|
|
|