![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Meyvelitepenin diğer ürünler hakkında da konuşuyormusunuz demesi ardından bugün sitenizde ki mog denilen ürün içinde yazdıklarım aşağıdadır yani siz beni bu hitamlarla yargılamadan önce
http://www.agaclar.net/forum/showthr...415#post677415 |
Buradaki amacı anlayamadım. Bu sayın Selahattin Yilmaz'ı karalama kampanyası mı? Bu kadar saldırı niye? Derdiniz organik gübrelerleyse, bir konu açar tartışmayı oraya taşırsınız.
"Çırpınma canım" gibi seviyesiz söylemler bu bölüme hatta siteye yakışmıyor. Herkes haddini bilsin. Tartışmanın da bir adabı olduğu unutulmasın lütfen. |
Alıntı:
Bu bilgi, sistemin resmi log kayıtlarında mevcuttur ve sadece bu tartışmaların tamamen dışında olan Malina tarafından (bir de sanırım uzaytek tarafından) görülebilmektedir. |
Alıntı:
|
Kimlimi açıklamama sebebimde ben bur da bir makale yazmıyorum tartışıyorum ve bu tartışmanında nerelere gelceğini iyi biliyordum. Burda hakaret sınırlarını aşmış bir insan hala duruyor ve meyveli tepe sürekli benim yazdıklarıma bir sebep buluyor sayın meyvelitepe yönetici taraf tutmaz tutmayın bi uyarı yapın ya bize tüküren insanlara öle siz o kısımları okurken görmuyorsunuz sanırım.
Diyelim ki bi firmada çalışıyorum rakip bir firma sonuç ben yalan mı konuşuyorum. B5A Plus , Vital kimyasal değil mi hani kimyasal kullanılmıyordu. Hani tek ti. Ürünü üreten kişiler yasalara uymayıp ne olduklarını sölemeyecekler fatih2007 diye bir bakteri nerde tarayın bakalım var mı böle bir bakteri bana kanıt diyorsunuz olmayan şeyin kanıtını ben nasıl gösteriyim yok işte varsa onlar göstersin ben olmadığını iddia ediyorum yok olan bir şeyi gösteremiyorum. Onlar var olduğunu iddia ediyor buyrun gösterin o zaman. Artık sıkıldım yazmaktan arkadaşlar olmadı bir özel site yaptırırım bu iş için yayınlarım sizde okursunuz. En azından neyse doğru olanı tüm sıvı gübreler için onları yazarız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Tarafsız, siz Ankara'dan bir akademisyen olduğunuzu söylediniz. Nesrin 34 ise İstanbul'dan bağlanan bir gübre firmasındaki görevli. Fakat aynı bilgisayardan bağlandığınız halde (aynı ip demiyorum, aynı bilgisayar diyorum) bize yalancı diyebiliyorsunuz. Emin olun, biz daha önceden çok gördük sahte üyeliklerle kendi kendini doğrulama ihtiyacı duyanları.
Bizim için güvenirliliğiniz bitmiştir. Bundan sonra söylediklerinizi dikkate almayacağız. Siz en iyisi kendi sitenizi kurup orada yayınlayın. Agaclar.net'e göstermiş olduğunuz alaka için teşekkür ederiz. Saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu işin daha da ilginç tarafı şu: Çok üzülerek söyleyeyim, ülkemizde icat edildiği söylenerek piyasaya sürülen organik sıvı gübrelerin hiç birine hiç bir şekilde itimatım mevcut değil. Bana göre al birini vur ötekine. Bunun en büyük sebebi de bu ürünleri üretip satanların kendileri. Otlakta, ormanda beslenen keçi gübresinden başka inandığım ve kullandığım bir gübre yok. İşin kötü tarafı, bu keçileri de ittifakla keseceklermiş, o zaman ne yapacağım düşünmedeyim :) |
Sevgili nesrin34, siz neredesiniz ve neden yorum yapmıyorsunuz? Az önce gayet samimi bir şekilde buradaydınız:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de kimyasal gübrelere karşıyım. Şimdi ne olacak?
|
Alıntı:
|
Saydığınız mahzurları gidermenin çok basit metodları var. Ayrıca ihtiyaca göre yeşil gübre, rotasyon, arada bir kemik tozu, kül gibi kalsiyum, fosfor, potasyum kaynakları, yaptığınız kompostta kullandığınız atık bitkilerin içerikleri vb. lazım olan her şeyi verir. Ucuzdur, uğraşması zevklidir, rakibi ve rekabeti yoktur, kimseye kızmanız, sinirlenmeniz, aldatılmanız, reklam ve pazarlamaya kurban gitmeniz gerekmez.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uzunca bir süredir bu sitedeyim, Sayın MeyveliTepe, 1340 numaralı mesajınızı bir-iki yıl önce okumuş olmayı çok isterdim.
Birbuçuk yıl önce burada okuduğum yazılardan etkilenerek satınaldım, kullandım ve kullandırdım. Ücretinin önemi yoktu, kaybolan zaman için üzülmüştüm ve buradaki bireylere inandığım için. Alıntı:
Alıntı:
Tarafların gerçek isimlerini kullanmalarının, ciddiyet, nezaket, dürüstlük doğuracağına, bunun da izleyenlere fayda sağlayacağına inanıyorum. Hak ve hukuk gerçek kişilere fayda sağlar..Dilaver Kaplan. |
Sn Agaçseverler,
Selahattın Bey ile tartışmamız sadece ürünün etki mekanizmasını anlamak içindi. Anladın mı derseniz, hayır kafamda daha çok soru işareti var. Bunda Selahattin Bey elinden gelen iyi niyetle konuya açıklık getirmeye çalıştı ve hala daha da herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Bu konudaki çabalarını takdirle karşıladığımı belirtmek isterim. Ancak, sorulara şimdilik ara veriyorum çünkü burada yapılan suçlamalar çok ağır ve ben de şu anda seyahat halindeyim. Daha önce de belirttiğim gibi, Tubitakta araştırma başlayacak olması iyi bir adımdır. Umarım soru işaretleri yanıtlanır. Ancak forumdaki konumumu belirtmek açısından üretici firmanın bu şekilde üzerine gidilmesini doğru bulmadığımı da söylemek zorundayım. Saygılar. |
Alıntı:
Şunu söyleyeyim ki, benim tarlam yok ve ekim yapmak gibi bir derdim de yok. İhtiyacım olan bilgiye de ulaşabilecek seviyedeyim. Yardım teklifiniz için teşekkürler. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025