agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni140Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-03-2010, 03:23   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-11-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
B5A'nın organik sertifikalı bir ürün olduğunu biliyorsunuz ve peki organik sertifikası alırken çevre kirliliğine neden olduğundan dolayı bu ruhsatı alabileceğinize inanıyormusunuz?

İnanıyorsanız BMR Tarımında sizin derelerinizi kirlettiğine de inanabilirsiniz ama bu defa da dere kenarlarının yem yeşil olması gerekiyor gibime geliyor.
Sabahattin Bey,

Dikkat ederseniz MOG ile ilgili tartışmalara girmedim. Sadece bu kadar tartışılan bir ürünün içeriği nedir, ruhsatı var mıdır diye sitenizi incelerken dikkatimi çekti. Buradan yola çıkarak basit bir soru sordum. Soruyu sorma zamanı (bu tartışmanın ortasında) belki yanlış olabilir.
Nasıl Sn. Mog'un bütün cavapları polemiğe yönelikse. Sizinde benim soruma cevabınız, tamamen polemiğe yönelik. Ürününüzün son hali çevreyi yeşertecek kadar güzel olabilir. Tıpkı kimyasal gübreler gibi. Ama üretim aşamalarında neler gerçekleşiyor, hangi atıklar oluşuyor bilmiyoruz.
Tıpkı ürününüzün içeriğinde bile netleşmeyen durumlar olduğu gibi.
Çünkü orada da garip bir durum var. Ürününüz "Organik Gübre" tescilli. Kesinlikle "Mikrobiyal Gübre" değil. Daha önce sadece Eskişehir'de toplatıldı demiştiniz, şimdi de Antalya'da toplatılmış.
Cevaplar açık ve net olduğu sürece inandırıcı olabilir. Buyrun gösterin arıtma tesisiniz olduğunu.
Siz cevap vermeyecekseniz ben firmanıza mail ile zaten soracağım. Aldığım veya alamadığım cevabıda burada paylaşırım.

Düzenleyen acemi_caylak : 04-03-2010 saat 07:43
acemi_caylak Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025