agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni140Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-12-2008, 15:41   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-06-2007
Öncelikle; sayın Denizakvaryumu'na Denizkumu yazmışım özür...

İkinci olarak; medet ummak kelimesini kötülemek anlamında söylemedim.Takdir edersiniz ki organik tarımda devrim gibi iddialı sözlerle piyasaya çıkan bir ürün ile ilgili sorulacak bütün sorulara cevapların önceden bulunması, ürünün yakın, orta ve uzun vadeli etkilerinin belirlenmesi hatta bunun tarafsız bilimsel kurum ya da kuruluşlara yaptırılması gerekir.

Bir ürün hakkında iddialı sözler söylenmesine rağmen sonuçlarının sürekli olarak kullanıcıdan beklenmesi bana garip geldi.Merak edilirse yukarıdaki beyanlar okunabilir.

Ben bu ürünü evimdeki bir kaç süs bitkisinde kullanmak için araştırmıyorum(Gerçi onlara da bir zarar gelse çok üzülürüm).

Ben bu ürünü 28 dekar alan üzerinde kurulu 11 yaşındaki kapama şeftali bahçesinde kullanmak için araştırıyorum.Takdir edilirki bu kadar emek ve mesaiden sonra tam olarak ne olduğunu bilmediğim bir ürünü kullanmam, işletmemi riske etmem olur.Sanırım bunu benden beklemezsiniz?

Ayrıca burada hemen hemen amatörler yazıyor sayılır.Ancak, buradaki bilgileri okuyan ve güverek, ürünü kullanan ve öngörülmeyen, tartışılmayan bir nedenle zarar gören bir üretici olsa burada yazanlar hiç sorumluluk duymayacaklar mı?

Soru sorulmayan, sorulamayan yerde gerçekleri doğruları bulmak sadece tesadüflere kalır.Ben böyle düşünüyorum.

Yine de üzerinde bu kadar söz söylenen bu ürünü ya da muadillerini bulabilirsem ilk yıl olası zararları minimize ederek kullanmayı düşünüyorum.
Saygılarımla.

Besenkar Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2008, 11:37   #2
-

Giriş Tarihi: 05-09-2008
konu hakkında eksik bilgiler var

herkese selam ... bu konuda sanırım üreticinin kendisi kadar bilgim var ...+ ve -leri size söyleyebilirim

biyodisel Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2008, 14:06   #3
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi biyodisel Mesajı Göster
herkese selam ... bu konuda sanırım üreticinin kendisi kadar bilgim var ...+ ve -leri size söyleyebilirim
Sayın biodizel;
Bildiğiniz ne varsa buradan paylaşın da herkes öğrensin; ne demek istediğiniz anlaşılmıyor...

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2008, 17:11   #4
-

Giriş Tarihi: 05-09-2008
b5a nın fiyatının bayiye satışı ne kadar ? bayinin satışı ne kadar ?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hüseyin Ovak Mesajı Göster
Sayın biodizel;
Bildiğiniz ne varsa buradan paylaşın da herkes öğrensin; ne demek istediğiniz anlaşılmıyor...
hüseyin bey ;
bu gübrenin imalatçısısınız ...
1 öğrenim düzeyiniz nedir ? bu gübreyi yapmak için yeterli bilgiyi nasıl toparladınız. bildiğim kadarı ile lise mezunusunuz...
2 bu gübre için gerçek anlamda yaptığınız argeler nelerdir ?
3 bu gübreyi piyasaya satmaya çalışan kişilerin bir çoğunun ziraatle ya da tarımla uzaktan yakından ilgisi olmayan kişiler. bunu açıklayınız ???
4 bu gübrenin içeriğinde hiç bir şey olmamasına rağmen ; neden fiyatı bu akdar fahiş ???
5 bu gübre kullanıldığında başka hiçbir gübreye ihtiyaç yok diyorsunuz. toprakta ; eğer ki azot-fosfor-potasyum yoksa bunu kökler nerden alıyor ?
6 gördüm ki sitenizde bundan 1 ay kadar önce var olan data sheet ve msds formu kaldırılmış. neden ?
7 TARIMDAKİ EN BÜYÜK BULUŞ B5A SIVI ORGANİK GÜBRE
diye yazmışsınız .. sizin fiyatınızın 1/10 una piyasada sizin gübrenizden de daha üstün olan o kadar çok gübre varki ?? bu fahiş fiyatınızın sebebini açıklayınız ?

siz bunları bir cevaplayın . sonrasında daha da çarpıcı sorularım ve cevaplarım oalcaktır ...

Düzenleyen biyodisel : 16-12-2008 saat 17:16 Neden: ekleme
biyodisel Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026