![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Alıntı:
İçiniz rahat olsun, B5a içeriğinde asla insan sağlığına zararlı hiçbir etken bulunmamaktadır... Düzen Norwest'ın Mikrobiyolojik analizini incelerseniz; Toplam Enterobactericeae, Laktoz pozitif bakteriler(total koliform), Escherichia coli, Clostridum perfringens, Salmonella spp.,Mycobacterium spp.,Staphylococcus aureus, Bacillus cereus ve Bacillus Anthrecis negatif değerde bulunmuş olup; Toplam flaman fungus ve mayalar 0(sıfır) değerde çıkmıştır... Ayrıca kendi yaptığımız özel replikasyonlar ve çalışmalarımızda da Lactobacterler nötr (sıfır değerinde) çıkmıştır... Bizim misyonumuz insanların sağlıklı beslenmesi ve sağlıklı yaşamasıdır..Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
fillo kargo hakkında
Merhaba Sayın Hüseyin Ovak, Bugün itibarıyla Fillo kargodan ses çıkmayınca internetten arayıp bularak iletişime geçtim. Bana kargomun geldiğini söylediler, ama zahmet edipte, ben arayıncaya kadar telefon ihbarlı olduğu halde bana bildirmediler. Bu davranış biçiminin görev ciddiyetsizliği olduğunu söyledim, arayacaktık sizi dediler. Bundan sonraki iletişimleriniz için size fikir vermesi açısından size bildirmeyi uygun gördüm. Selamlar... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|