![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Ezgili Dünyam, aynı şeyi ben de düşünmüştüm. Bu duvarlara şimdiye değin rastlamadım. Doğal taştan çok farklı duruyor ve aralıkları çok düzenli. Ayrıca parlıyor da. Boyanarak yapılmış olabilir. Umarım Sn Gurbik67 bizi bu konuda aydınlatır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
sayın şukranayalp ve ezgili dünyam ilginize teşekkür ediyorum. görmüş olduğunuz duvar çizimleri inanın kağıt üzerine sulu boya ile çizimden daha basit. duvarı beyaz yağlı boya ile boyadıktan sonra siyah mat boyayı fırça ile taş figürlarını çizdikten sonra küçük sünger parçası ile siyah beyaz karışımı(GRİ) Taş figürun üzerine üçbeşkere değdirerek tamamlanır. bakınız 37 nolu kırmızı beyaz küçük sütünları alçı veçimento karışımından kalıbını cıkararak yaptım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar şu an elimde fazladan bir miktar achocha,ardıç çam,tesbih otu,mimoza çiçekliağaç(BONZAİ OLABİLEN)KİWANO,HİNT YAĞI TOHUMU,KÜRBİSSORTE,(SÜS KABAĞI) SUSAK VARDIR ÜCRETSİZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok sevdiğim bir zatı kaybedip defin için giresun'a gittiğimden yurt dışından temin ettiğim ender çok yıllık çiçek tohumları ne yazıkki döndüğümde fırtınadan uçuşmuşlar banada nasip olmadı sizede inşallah onuncu ayda fazlalıkları her zaman sizlerle paylaşacağım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın iklimsiz 1.sıradasınız |
|