![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tabi bu hiç yoğurt kabı kullanmadığım anlamına gelmez ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yoğurt kaplarını saksı olarak kullandım,kullanıyorumda,kullanacağımda ![]() Burdaki yerli yoğurt firmaları kutuyu iyade edince parasını yeni aldığınız yoğurttan düşüyor.Ama ****** ne kadar hijyenik olabilir düşünmek bile istemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik...
|
Bir insanı değerlendiriken hocanın da dediği gibi ye kürküm ye misali kabına mı bakarsınız. Asıl önemli olan kabı değil içsel güzelliktir. Söz konusu bitki ve çevre koruma için ise önemli olan burda içine ektiğimiz bitkinin sağlıklı ve nitelikli yetişiyor olmasıdır. Bazen güzel görünsün diye ne yanlış saksılara dikiliyor. saksı güzel ancak bitki içinde can çekişiyor. Salonun baş köşesine koymam da fide yetiştirmesinde mydonoz dereotu v.s. gibi otları yetiştirmemden bitkilerin çok da rahatsız olduklarını sanmıyordum. Eh ne yani çiçeği yoğurt kabına dikince haysiyeti mi bozuluyor kendini rencide edilmiş mi hissediyor ![]() Yazacak akıl yoracak başka konu mu kalmadı? Anlamadım ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Böylece plastik sarfiyatı da olmazdı. Hijyen miydi? Bence plastikten daha zararsızdı.... Keşke kalsalardı.... Yoğurt kabına gelince, ben de sevmiyorum eciş bücüş şeylere dikili çiçekleri. Fide oluşturma aşamasında geçici olarak kullanılabilirler ama şahane bir çiçeğin, üzerinde yazılar olan bir yoğurt kovasında olmamasını tercih ederim. En kolay süsleme yolu ise evdeki kumaşlarla, nişastalı karışımla kovayı kaplamak. Bence... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|