![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben bu konuyu araştırmaya başladıktan sonra çeşitli vesilelerle mikroorganizmalar konusunu bu sayfalarda tanıdığım için Sn. Doğasever' e de muhtelif zamanlarda teşekkürlerimi ilettim. Fakat zaman zaman takılıyoruz ama ben bu soruları sormak zorundayım. Sn. Doğasever bu konuda kitap yazacak ve EM1' in aktifleştirmesini en ince ayrıntısına kadar anlatacak ( ki bu aktifleştirme işlemi EM' in diğer web sitelerinde de anlatılıyor.), sonra çıkıp "EM Agriton Ltd firmasının yaptığı aktifleştirme ile müşterilerin kendilerinin yapacağı aktifleştirme arasında bir fark var!" diyecek. O zaman bende bugüne kadar anlattıkların yanlış ve sakıncalı şeylermiy di? diye sormak zorunda hissediyorum kendimi. EM1 ile EMA aynı üründür deniliyor. Bunu bir nebze kabullenebilirim ama lisanslı ve ruhsatlı olarak üretilmiş bir ürünün klonlanarak çoğaltılması ve kendine ait olmayan bir ürün etiketi ile satılmasını, ürünün niteliğinin müşteriden tahsil edilen fiyatla belirlenmesini sorgulamak zorundayım. Daha önce de belirmiştim, markete gidip zeytinyağı alırken sızma zeytinyağı mı, yoksa rafine zeytinyağı mı aldığınızı kasada parayı öderken mi anlıyorsunuz? Ayrıca bir ürünün etiketlenmesi konusunda yüzlerce yönetmelik var. Eğe bunların dışında EM için yapılmış bir yönetmelik varsa bilmek isterim. Bunun için aşağıdaki 25 Mart 2011 Cuma tarihli Resmi Gazete' de yayınlanan 27885 sayılı yönetmeliği okuduktan sonra tekrar bakalım. Eğer kendimiz için bu yönetmelikleri yok sayıp bir yol açarsak bu yoldan herkes geçmeye çalışacaktır. Oysa ki tamda güvene ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|