![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Alıntı:
Uygulama için bu konunun en başındaki iki mesaja bakabilirsiniz. bir sorunuz olursa bana da sorabilirsiniz. Ayrıca, Serhat Beyden uygulama kılavuzu da isteyebilirsiniz. Kolay gelsin. Ama bu başlığın başındaki iki mesajda her şey anlatılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2007
|
sayın dogasever, bu sene buğday tarlalarımızda aşırı bir şekilde tarla faresi zararına maruz kaldık. çiftlikte yaptığınız uygulamada ema ile iyi bir netice aldığınızı belirtmişsiniz. uylamanın yapılışını detaylandırabilirmisiniz. yani her bir fare deliğine emalı su mu vermeliyiz yoksa tarla pülverizatörü ile mi uygulama yapmalıyız. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tarla pulvarizatörü ile tarlaya ve tarlanızın etrafına EM5 uygulayınız (fare deliklerine de zaten böylece gitmiş olacaktır) ve suyla 1/250 oranında seyreltiniz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Arabamın paspasına dökülen süt'ün kokusunu yok etmek için 1.5 litre 1/25 oranında EMA döktüm.Sonuç olumsuz. SAygılarımla ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Kumaşa dökülen sütün kokusundan kurtulmak çok zor diye duymuştum. Paspası değiştirmek kesin çözüm. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Arabanın taban paspası.Değiştirmek çok zor ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayin Suzen Arabanız için üzüldüm ancak ben bizim çocuklardan biri arabamda koltuğun üzerine istifra edince, kullandım. koku gitti. Bir de kayınvalidemin arabası çok berbat kokuyordu (2 köpeği var sürekli arabadalar) ona da iyi geldi. Sizin durumunuzda ne olduğunu bilmiyorum ama bence çok fazla kullanmışsınız. Bir de bu tür uygulamalarda sıvı halde üzerine dökmüyoruz. Sadece hafifçe nemlendirecek şekilde spreyliyoruz. Sıvı halde üzerine boca etmek doğru değil. Örneğin, birkaç gün arayla birkaç kez spreylemek iyi geliyor. Selamlar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2007
|
teşekkürler doğasever. |
|