![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2008
|
Sn. Doğasever, Denemek istiyorum. ancak nasıl uygulayacağım hakkında bir fikrim yok. sanırım bilgiler Serhat Bey'de. Sn. Denizakvaryumu öyle demişti. onunla irtibata geçmem gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Alıntı:
Uygulama için bu konunun en başındaki iki mesaja bakabilirsiniz. bir sorunuz olursa bana da sorabilirsiniz. Ayrıca, Serhat Beyden uygulama kılavuzu da isteyebilirsiniz. Kolay gelsin. Ama bu başlığın başındaki iki mesajda her şey anlatılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2007
|
sayın dogasever, bu sene buğday tarlalarımızda aşırı bir şekilde tarla faresi zararına maruz kaldık. çiftlikte yaptığınız uygulamada ema ile iyi bir netice aldığınızı belirtmişsiniz. uylamanın yapılışını detaylandırabilirmisiniz. yani her bir fare deliğine emalı su mu vermeliyiz yoksa tarla pülverizatörü ile mi uygulama yapmalıyız. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Alıntı:
Tarla pulvarizatörü ile tarlaya ve tarlanızın etrafına EM5 uygulayınız (fare deliklerine de zaten böylece gitmiş olacaktır) ve suyla 1/250 oranında seyreltiniz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Arabamın paspasına dökülen süt'ün kokusunu yok etmek için 1.5 litre 1/25 oranında EMA döktüm.Sonuç olumsuz. SAygılarımla ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Kumaşa dökülen sütün kokusundan kurtulmak çok zor diye duymuştum. Paspası değiştirmek kesin çözüm. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Arabanın taban paspası.Değiştirmek çok zor ![]() |
|