![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: Rize- Şanlıurfa
Mesajlar: 303
|
Sayın Doğasever, Sağolsun irtibat telefonları ile ulaştığım arkadaşlar bir hafta geçmeden EM 1 ürünümün elimde olmasını sağladılar. Bu linkteki mesajların hepsini okudum ve hepsini de anladığımı sanıyordum. ![]() Yanılıyor muyum? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
Şehir: Appleton-İngiltere
Mesajlar: 1,706
|
Alıntı:
EMA istedinizse, elinizdeki ürün aktiftir ve yeniden aktifleştirmenize gerek yoktur. Ama EM1 istediniz ise, durum farklıdır ve aktifleştirmeniz gerekir. Saygılar. Bizden EM alan arkadaşlar bu konuya dikkat etsinler lütfen! Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-01-2010
Şehir: Almanya
Mesajlar: 6
|
Bugün EM'i sipariş verdim. Uygulayacanacak günü ve sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. EM Türkiye Ankaradaki arkadaşların yakın ilgisinede buradan teşekkür ediyorum. Sn. Dogasever, EM1'i aktifleştirmek icin melas kullanılıyor. Pekmez ile aktifleştirilen EM1'in melas ile karşılaştırdığımızda bir farklılığı varmı. Saygilarimla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
Şehir: Appleton-İngiltere
Mesajlar: 1,706
|
Alıntı:
EM1 pekmez ile de melas ile de aktifleştirilebilir. Arada mikroorganizma açısından herhangi bir fark yoktur. İkisi de iyi sonuç verir. Ancak, melas, her şeker fabrikasından farklı kalitede çıktığı için farklı kalitede olabiliyor. O yüzden, melası kullanmadan önce biz 80 C derecede 2 saat tutarak pastörize ediyoruz. (Aynı süt gibi, isterseniz kaynatabilirsiniz de! Soğuduktan sonra kullanmayı unutmayın yalnız! O sıcaklıkta (50-55 C derecenin üzerinde) kullanırsanız mikroorganizamları öldürürsünüz!). Pekmez ile aktifleştirilen EMA'nın rengi biraz daha açık oluyor! Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|