![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Siparişler, Kargo tarihleri ve ödemeler
Şimdiye kadar siparişleriniz epey arttı. Tüm ağaçlar.net üyelerine gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyorum. Siparişleriniz için lütfen aşağıya tıklayınız: http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=282 Saygılarımla Düzenleyen Dogasever : 23-08-2009 saat 13:13 Neden: hata |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Netten EFT yapmazsanız bankalar yoluyla havale göndermek akıllıca değil. Artık her tarafta PTT şubeleri var ve çok rahatlıkla posta çeki yoluyla para transfer edilebiliyor. Hatta ziraat bankasının olmadığı yerlerde bile PTT var. NATUREM in Posta çeki hesabı açtırması mümkün değil mi? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Denizakvaryumu, Posta ceki hesabini arkadaslara soracagim. Oneriniz icin tesekkurler! Bank hesabini netten EFT icin vermistim. Havale icin yksek ucret aliniyorsa, tabii ki PTT yoluyla gonderilebilir. Arkadaslara danisip bilgi verecegim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-11-2007
|
Alıntı:
Sipariş verdiğimiz EMA'ları sabırsızlıkla bekliyoruz. Dağıtımdan bir haber var mı? Teşekkürler, |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Polatuz, Tüm siparişler dün itibarıyla hazırdı ve bugün de Aras kargoya veriliyor. Alınca bana buradan bildirirseniz çok sevinirim. Selamlar. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|