agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler
  • 5 Gönderen m_akif
  • 1 Gönderen Selahattin Yılmaz
  • 2 Gönderen Aziz Fayda
  • 1 Gönderen fidan aşığı
  • 1 Gönderen fidan aşığı
  • 1 Gönderen Doku_Kültürcü
  • 1 Gönderen Manifesto
  • 2 Gönderen Doku_Kültürcü
  • 2 Gönderen Doku_Kültürcü
  • 1 Gönderen Doku_Kültürcü

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-12-2017, 14:29   #14
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 22-12-2017
Şehir: Düzce
Mesajlar: 2
Bunu şöyle örneklendirsek; yemek tuzlu olunca şu ilave ederseniz tuzluluğu azalır. Ölçeceğimiz toprak asitli yani 4.00 olsun siz bu toprağı 7 derecelik ph sahip bir su ile sulandirirsaniz alacağınız ölçüm sonucu 5 veya 6 olacak nede mi? O toprağın asiltliğine kireç ilave etmiş gibi olacaksınız da ondan. Üşenmeyin deneyin. Yarim bardak Limon suyunun ph sini ölçün cihaz sonuca ulaşınca cihazi kabdan çikarmadan ph 7 olan saf su ilave edin sonucu görünce bana hak verirsiniz

Manifesto beğendi.
fidan aşığı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025