agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni288Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-03-2021, 13:04   #1
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
Şarap sürecine laktik asit bakterisi karışırsa şarap bozulur.

Şarap (ve sirke) sürecinde mayalar çalışır. Ortama laktik asit bakterisi girdiğinde süreç başka bir şeye evrilir.

Bal gibi değeri yüksek bir şeker koymanın bir anlamı yok. Aksine balda antibakteriyel bileşiklerin bulunduğu söylenir.

chelik26 beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-03-2021, 14:04   #2
Ağaç Dostu
 
chelik26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 495
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Şarap sürecine laktik asit bakterisi karışırsa şarap bozulur.

Şarap (ve sirke) sürecinde mayalar çalışır. Ortama laktik asit bakterisi girdiğinde süreç başka bir şeye evrilir.

Bal gibi değeri yüksek bir şeker koymanın bir anlamı yok. Aksine balda antibakteriyel bileşiklerin bulunduğu söylenir.
Teşekkür ederim açıklama için.

chelik26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025