agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni289Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-05-2020, 10:29   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-04-2020
Şehir: Çanakkale / Bayramiç
Mesajlar: 154
Princi sıcak suyla yıkadıktan sonra elde ettiğimiz sıvıyı şişeledikten sonra ağzını tülbentle örterek 1 hafta kadar beklettikten sonra ilave edeceğimiz süt kapımıza gelen sütçüden aldığımız sütü kaynatacakmıyız yoksa kaynatmadan direk sıvıya ilave ederek mi bekleteceğiz.

Çamfıstığı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-05-2020, 11:57   #2
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,027
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Çamfıstığı Mesajı Göster
Princi sıcak suyla yıkadıktan sonra elde ettiğimiz sıvıyı şişeledikten sonra ağzını tülbentle örterek 1 hafta kadar beklettikten sonra ilave edeceğimiz süt kapımıza gelen sütçüden aldığımız sütü kaynatacakmıyız yoksa kaynatmadan direk sıvıya ilave ederek mi bekleteceğiz.
Kaynamış süt olursa daha emniyetli olur. Bakteriler pirinç suyundan gelecek zaten. Süt ile gelecek bakteriye ihtiyacımız yok.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025